Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 18.09.2014 12:36:21 5S BlueScreen na iOS8 (predvsem ob predvajanju videov) |
|
Od včerajšnje nadgradnje na iOS8 se mi na iPhonu 5S vsakič, ko odprem kak video (npr. na Youtubu) pojavi za cca sekundo moder zaslon, nato pa se telefon ponovno zažene. Pojavlja se tudi v nekaterih aplikacijah, tako da s tem nisem imel več kaj dosti za delat in sem vse skupaj resetiral (podatke in nastavitve), ker sem mislil da kaj drugega povzroča probleme, vendar je sedaj kljub privzetim nastavitvam oziroma brez kakršnih koli dodatnih aplikacij zadeva še vedno enaka in se sesuva (med drugim tudi vsakič, ko odprem kak video na youtubu ali pa ko posnamem kak video oziroma želim pogledati posnet timelaps,... oziroma že ko kliknem ikono za ogled slik se sistem sesuje ker je v njej video). Kaj mi sedaj priporočate, da storim? Se da morda kako še enkrat naložiti iOS, če je morda vmes prišlo do kakšne napake (sicer napisalo ni 0)? Naj pošljem telefon na servis (cca 2 tedna imam še garancije) - je morda kak na štajerskem koncu ali sta edina dva v LJ?
|