| Apple event 9.9.2014 | |||||
|
|||||
Jaz pričakujem (po procentih verjetnosti):
100% iPhone 6 z 4,7 inčnim zaslonom 60% Storitev nakupovanja z iPhonom (bančna kartica + NFC) 50% iWatch uro 50% Neko novo storitev, kar se tiče iTunesa 40% iPhone 6L z 5,5 inčnim zaslonom |
|||||
Jaz pricakujem Apple hladilnik in zamzrovalnik z iOS 17, mogoce se mikrovalovka.
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
iPhone 6 4.7"
pa upejmo se kaksen iwatch:) _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Sam brez ure teh naprav ne boš mogu krmilit. Zato bo sigurno tud iWatch, s katero boš lahko odprl vrata hladilnika, na mikrovalovki boš pa naštelal čas kuhanja. Kuhinjski aparati z gumbi so pase. Tko da iWatch definitivno. |
|||||
Kaj pa kak nov Apple TV 4. generacije?
ali mislite da se ta ne bo več posodabljal? _________________ |
|||||
To bo pomojem takrat ko bojo posodobitve iPodov, če sploh bo posebej event za to..
|
|||||
Misliš da ga sploh bodo posodobili glede na to da ga niso že 909 dni
|
|||||
Sicer itak dela tako kot treba, hiter je dovolj.. Posodobitev do 4K ni potrebna pomojem.
|
|||||
jaz osebno najvec pricakujem na IOS 8
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
9.9 |
|||||
pacienti se ze nabirajo
http://www.maclife.com/article/news/campers_already_lining_outside_5th_avenue_apple_store_iphone_6 _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Ma ne glih pacienti; "Most of the early campers appear to be of the "professional" variety, who pull stunts like this as a means of securing free advertising for apps and services associated with Apple's products. Brian Ceballo and Joseph Cruz, camping out for BuyBackWorld, arrived early for the specific purpose of beating the previous record. Eventually, they gave up their spot at the front of the line for $2,500 to "Jason and Moon Ray," who are promoting a health app." |
|||||
Hmm nekaj me res zanima in sicer do eventa je še 5 dni uradne naznanitve dogodka oz. razpošiljanja vabil pa še kar ni bilo. Se motim? To ne izgleda prav Applu podobno.
Lp, M |
|||||
se motiš, v prvem komentarju imaš košček vabila |
|||||
Ampak a ne pride napoved eventa običajno na Applovi strani? |
|||||
Za WWDC ja, special eventi, kot so predstavitve za iPhone, iPade ipd. pa ne, tam povabijo samo novinarje.
|
|||||
Tipi so verjetno dobro plačani, če ne so res pacienti. Za kakšne 10k$ bi tud jaz kampiral v vrsti 2 tedna. |
|||||
Ona dva, ki promovirata neko zdravstveno aplikacijo sta plačala 2.500$ za prvo in drugo mesto zdajšnjemu tretjemu in četrtemu v vrsti. Tko da cifre, ki so v igri so večje od 10k$. Takale vrsta je top marketinška pozicija za relativnomalo denarja. Sam pomisli, kdo vse je že pogledal tale članek. In debata o tem bo tekla še 14 dni. Vrhunska viralna aktivnost. Ni kaj. |
|||||
Kaj ta forum nima več moderatorjev al kuga?
V času šerifa & Jesta je to bila glavna novica na spletni strani. Zdaj pa, če Codeguru ne bi teme sam ustvaril, bi se zmeraj na Touch Timers odštevalnik malo drugače drkali. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 24, 25, 26 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |