Zivijo, predkratkim sem kupil sd card reader za ipada. Sd kartico vstavis v ta reader in priklopis na ipada. Potem bi ti moglo na ipada pokazat slikce. A men napise da ta naprava ni compatibilna z tem ipadu. Ima mogoco kdo kej izkusenj s tem ??
| Ipad sd card reader | |||
Zivijo, predkratkim sem kupil sd card reader za ipada. Sd kartico vstavis v ta reader in priklopis na ipada. Potem bi ti moglo na ipada pokazat slikce. A men napise da ta naprava ni compatibilna z tem ipadu. Ima mogoco kdo kej izkusenj s tem ??
|
|||
Imas kitajski adapter?
|
|||
Kitajski je ja
|
|||
Najbrž moraš met kako aplikacijo da lahko gledaš slike, ker slik ti ne bo kar tako pokazalo.
|
|||
Ne ne, odpre slike direkt v photos appu. Verjetno je problem, da je kitajski in pri ios7 so tezave s kompaktibilnostjo, ce ni original apple ali od proizvajalca, ki ga apple odobri.
|
|||
Jaz imam en tak adapter viška - original apple.
Kupil ko sem še uporabljal sd card - uporabljen cca. 3x. Je pa še za priključek starega iPad-a - torej ne lightning. Tako da če te zanima ZS. lp |
|||
Jaz pa original Lightning SD Car Reader. Tudi 3x uporabljen. Če še rabiš, mi piši na ZS.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |