Jabuk
Nosilec za tipko
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.06.2014 09:30:50
Nosilec za tipko
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni.
Rabil bi plastični nosilec za tipko na tipkovnici za Imac 2013, ker se mi je le ta zlomil.
Bi mi kdo znal svetovat, kje ga dobiti v SLO, ali bo treba na ebay, servisi mi ponujajo novo tipkovnico... Smile Angry
Hvala!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 20.06.2014 10:04:21
Re: Nosilec za tipko
passage je napisal/a:
Pozdravljeni.
Rabil bi plastični nosilec za tipko na tipkovnici za Imac 2013, ker se mi je le ta zlomil.
Bi mi kdo znal svetovat, kje ga dobiti v SLO, ali bo treba na ebay, servisi mi ponujajo novo tipkovnico... Smile Angry
Hvala!

S tipkovnico se sprehodi v EPL na kupčku starih tipkovnic bodo pobrskali če paše kako podnožje in to je to. Edina pametna rešitev je pa različnih nosilcev kakih 10-20 zato rabiš met še malo sreče
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 20.06.2014 10:42:03
No. 1 je napisal/a:
S tipkovnico se sprehodi v EPL na kupčku starih tipkovnic bodo pobrskali če paše kako podnožje in to je to. Edina pametna rešitev je pa različnih nosilcev kakih 10-20 zato rabiš met še malo sreče

To misliš tistega na Kongresnem trgu, ker tam so mi rekli, da teh delov nimajo in naj kupim novo tipkovnico?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 20.06.2014 10:50:56
passage je napisal/a:
To misliš tistega na Kongresnem trgu, ker tam so mi rekli, da teh delov nimajo in naj kupim novo tipkovnico?

Deli ne obstajajo, to drži... očitno pa take stare tipkovnice tudi ni da bi en mehanizem dol vzeli... rabiš nekoga s pokvarjeno točno takšno, umetnost je pa najti točno tako
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani