Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 19.06.2014 15:03:27 Menjava zvokov v Skype in FB Messenger appih |
|
Zadnji apdejti Skype-a in FB Messengerja imajo precej "nasilen" zvok za prispelo sporocilo. Verjetno je za JB najenostavnejsa resitev, da se zamenja ustrezen zvocni fajl z drugim? Je kdo dovolj hardcore, da je to ze storil? Domnevam, da je /var/mobile/Applications/Skype/Skype.app in /var/mobile/Applications/Messenger/Messenger.app poddirektorijih od obeh aplikacij, ampak je v njih ogromno datotek in poddirektorijev.
|
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 19.06.2014 17:07:58 Re: Menjava zvokov v Skype in FB Messenger appih |
|
Settings > Sounds: tam imas pod Ringer and Alerts (2. segment) potenciometer za glasnost. Z njim nastavis glasnost notifikacij.
Pod njim je se knof "Change with buttons", ki ga imam jaz izklopljenega. Ce je vklopljen, pomeni, da se ti glasnost notifikacij in zvonjenja spreminja v odvisnosti od tega, kako v playerjih spreminjas glasnost.
Glede mojega vprasanja... Z WinSCP sem preiskal vsebino Skype in Messenger direktorijev. V Skype.app sem nasel nekatere .m4a datoteke in po poslusanju zamenjal z drugim zvokom g.m4a, p.m4a, s.m4a, v.m4a. Bomo videli, ce bo to funkcioniralo.
Za (FB) Messenger mi je nasel zvocne datoteke v poddirektoriju FBMessengerPrivate.bundle, ampak nobena ni zvenela kot notifikacija za prejeti IM. Mozno, da je ta zvok "hardkodiran" v sami Messenger aplikaciji?
|