JE že kdo poskusil naložiti? Jaz sem zdownloadal verzijo 10.10, ampak jo nikakor ne morem inštalirati
			| OS X 10.10 Yosemite | |||||
| 
 JE že kdo poskusil naložiti? Jaz sem zdownloadal verzijo 10.10, ampak jo nikakor ne morem inštalirati _________________ Iphone 6 64gb Macbook Air 2013 13' i7 256 SSD Ipad AIR 32 gb iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2014, 16 gb ram, 3tb fusion drive | |||||
|  | |||||
| 
 Pocakaj na jesen. Moja izkusnja v pol urah uporabe. Ni vredno. Ze restoram preko time machine (super, v 50min iz yosemite na maverick + podatki) . 
 UI je bugy in lagira, dolocene stvari delajo tekoce, druge katastrofalno. Pa itak se ni vseh novosti sploh not , tak da nima smisla. Sploh glede da bo zastonj update v jeseni. | |||||
|  | |||||
| 
 Jaz sem updejtal in za enkrat ni nobenih problemov. Ampak, je treba še mal počakat... | |||||
|  | |||||
| 
 ja fajn...sam noben od vaju ni povedal, kak sta to nardila... _________________ Iphone 6 64gb Macbook Air 2013 13' i7 256 SSD Ipad AIR 32 gb iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2014, 16 gb ram, 3tb fusion drive | |||||
|  | |||||
| 
 Ammm, jaz imam IOS developer predal in sem tam dobil redme kodo in sem si prensel OS na računalnik preko App stora. Ko je bil download končan se je instalacija začela, brez kakršnih koli zapletov ipd. | |||||
|  | |||||
| 
 aham...bi lahko ta predal oziroma kodo kakorkoli šeral?   _________________ Iphone 6 64gb Macbook Air 2013 13' i7 256 SSD Ipad AIR 32 gb iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2014, 16 gb ram, 3tb fusion drive | |||||
|  | |||||
| 

Ne gre, ker jo lahko koristiš smao enkrat in se smatra kot nakup. | |||||
|  | |||||
| 

Kako ne moreš inštalirat? Double click na .dmg in potem čez postopek kot vedno..  | |||||
|  | |||||
| 
 | |||||
|  | |||||
| 

Ja sej ga nikol ni blo:) | |||||
|  | |||||
| 
 Jaz sem updejtu. Pusti ga da se malo uteče pa takoj dela boljš. So še vidni bugi ( sem in tja je kaj preveliko, raztegnjeno ali pa malo zalega- npr. top sites v safariju, urejanje večjih slik iz mail appa, drag and drop slike iz safarija na desktop). Drugače pa vse ful lepo dela zdaj že. Pa prižiga se zelo zanimivo... Če kdo ni developer odsvetujem ios8 in osx 10.10 če maš pages in ostale icloud appe, saj rabiš posodobit ios verzije zaradi icloud drive. ti updati so pa na voljo le iz dev centra. | |||||
|  | |||||
| 
 samo še jabuk.si posodobte ikonce da bo bolj yosemite-like   | |||||
|  | |||||
| 
 Ima kdo kakšen dober link za stegnt dol... Da je brzina ql | |||||
|  | |||||
| 
 men ne dela sms iz maca... to še ni v dp1? | |||||
|  | |||||
| 
 No to je zelooo fajn FEATURE _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 

Kako da ne saj piše Slovakia  Za ves svet razen za nas je to ena in isto  | |||||
|  | |||||
| 
 zanimiva stvar: ne pove, da je prazna baterija | |||||
|  | |||||
| 
 Ko prozem maca se nekaj sekund v safariju pise da ni wifija, kljub temu da app store takrat dela Nazadnje urejal/a stonhenge4 Sre 04. Jun 2014 06:25; skupaj popravljeno 1 krat | |||||
|  | |||||
| 

D: pa kaj me briga kaj je bilo v preteklosti, mene zanima kaj bo v prihodnje in kot kaže nismo še na vrsti, so pa Hrvati in Slovaki. | |||||
|  | |||||
| 

| |||||
|  | |||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 63, 64, 65 Naslednja | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |