Bluetooth Štekanje? | |||||
Če ido ve kje je fora, da mi zašteka cel komp ko, imam priklopljen bluetooth zvočnik in seveda prižgano musko in pa apple mouse... to se zgodi vsake par minut za sekundo in potem dela naprej.... btw itunes tudi šteka ko hočem syncat iphona začne mavrični krogec in zašteka za par 10 min... Any ideas? |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
Edino včasih kr disconecta konc pesmi pa morš nazaj na parotta naštimat... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Noben nima pojma še na support sm pisu... glih kompa ne bi šou menjat zarad tega k mi res ne paše zdele delat backupa... zanimiv pa je da dela zadne 2 dni bp. mogoče res kej s frekvenco??? Čeprov morm priznat da prvič slišim da dela bluetooth na 2,4 ghz pa tudi sam kot modelar nisem nikoli mel s tem problemov... |
|||||
![]() |
|||||
Meni se tudi občasno dogaja, pa baje so pri novem Peugeotu sodelovali z Apple ....in tudi podobno poimenovali zadevo ...... iCockpit Drugače pa večino časa lepo sodeluje z iPhone .....res pohvalno! ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |