Jabuk
Safari bookmarks se nočejo sinhronizirati preko iTunes
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.05.2014 10:30:08
Safari bookmarks se nočejo sinhronizirati preko iTunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Nekaj časa sem bookmarke v Safariju sinhroniziral med iNapravami preko iClouda. Sedaj sem šaltal nazaj na lokalno preko iTunes (na relaciji Internet Explorer - iTunes - posamezna iNaprava), ampak samo pri iPhone mi pri tej nastavitvi v iTunes izpisuje, da se sinhronizirajo preko iClouda in da jih ne more sinhronizirati lokalno.
Kakšna ideja, kako bi se zadevo uredilo, da bo tudi iPhone sprejel lokalni sync za bookmarke?
Vse je sicer enako kot na iPadu (kjer dela OK) in tudi iCloud ni več vklopljen za Safari. Edina razlika je bila na začetku - iPad je bil izvor bookmarkov, ki so šli v iCloud, iPhone pa je prvič te pobral iz iClouda. Bug?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 22.05.2014 14:23:12
Re: Safari bookmarks se nočejo sinhronizirati preko iTunes
azrael je napisal/a:
Nekaj časa sem bookmarke v Safariju sinhroniziral med iNapravami preko iClouda. Sedaj sem šaltal nazaj na lokalno preko iTunes (na relaciji Internet Explorer - iTunes - posamezna iNaprava), ampak samo pri iPhone mi pri tej nastavitvi v iTunes izpisuje, da se sinhronizirajo preko iClouda in da jih ne more sinhronizirati lokalno.
Kakšna ideja, kako bi se zadevo uredilo, da bo tudi iPhone sprejel lokalni sync za bookmarke?
Vse je sicer enako kot na iPadu (kjer dela OK) in tudi iCloud ni več vklopljen za Safari. Edina razlika je bila na začetku - iPad je bil izvor bookmarkov, ki so šli v iCloud, iPhone pa je prvič te pobral iz iClouda. Bug?

Od enih iTunes dalje lokalnega synca ni več niti za kontakte, edino iCloud je še.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 22.05.2014 15:31:11
To pa ne bo drzalo. Vsaj na Windows 7 ne. Dvomim, da je na Macu drugace.

Verjetno bi bil ze velik halo s strani medijev in zagovornikov zasebnosti in informacijskih pooblascencev in se katere institucije, ce bi tako ugledna znamka kar ukinila moznost lokalnega synca.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 22.05.2014 16:14:35
azrael je napisal/a:
To pa ne bo drzalo. Vsaj na Windows 7 ne. Dvomim, da je na Macu drugace.

Verjetno bi bil ze velik halo s strani medijev in zagovornikov zasebnosti in informacijskih pooblascencev in se katere institucije, ce bi tako ugledna znamka kar ukinila moznost lokalnega synca.

Kar verjami, da ga je. A ga bodo zdaj uvedli nazaj. Samo preko kabla, ne pa brezžično. Pa tudi muske na lokalnem računalniku ne moreš več videt/predvajat iz iOSa, če nisi prijavljen z Apple IDjem.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 22.05.2014 16:59:21
To je ze popravljeno kolikor vem.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 22.05.2014 17:35:44
macata je napisal/a:
Kar verjami, da ga je. A ga bodo zdaj uvedli nazaj. Samo preko kabla, ne pa brezžično. Pa tudi muske na lokalnem računalniku ne moreš več videt/predvajat iz iOSa, če nisi prijavljen z Apple IDjem.

Oh, the horror. Jaz zdaj itak prek kabla uporabljam. Brezžično sem nekaj časa, ampak je samodejni transfer purchases predolgo zavlekel vsako sinhronizacijo. Pa tudi včasih je bilo težko zadeti, da bi bili izpolnjeni vsi pogoji za brezžični sync Very Happy (mislim, da si moral imeti iNapravo priključejo na polnjenju, prižgan iTunes, pa še kaj).
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani