| Semi - Restore | |||
Restore iNaprave, brez izgube jailbreaka! Zaenkrat še beta, vendar kmalu na voljo
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Videl ze par dni nazaj ... Zanimivo ja
|
|||
To mi deli
|
|||
|
|||
Super, končno!
|
|||
Je že kdo preizkusil? Deluje vredu?
|
|||
_________________ Namaste! iSam ![]() |
|||
Kaj dejansko storis, ce opravis ta semi restore? Kaj ostane na iphonu, kaj se spremeni,...?
|
|||
kao kot fresh restore s tem da ti ostane jailbreak
|
|||
Nekaj komentarjev je bilo na forumu, da naj nebi ostranilo Cydia tweakov. Kdor je že sprobal semi-restore, lahko to potrdi oz. zavrne?
Pa naj napiše, na kateri verziji IOS je to sprobal |
|||
Tisti, ki imate iPad 2 Wifi+3G pazite, saj se po semi restoru zatakne pri aktivaciji. Sicer naj bi bil problem pri vseh iOS-jih, na mojem pa teče 5.1.1
|
|||
To velja enako za ipad mini+lte na verziji ios 6.1.2?
|
|||
CoolStar (razvijalec) pravi, da naj tisti s "cellular" verzijami še malo počakajo. Torej bi utegnilo veljat tudi za omenjeno kombinacijo.
_________________ iMac 27" Late 2013, iMac 27" Mid 2010, iMac Early 2009/MacBook Pro Mid 2012, MacBook Pro Early 2011, MacBook Pro Mid 2009/MacBook Late 2009/iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Mini Retina, iPad 3, iPad 2/iPhone SE, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS/iPod Touch 5th gen, iPod Touch 4th gen/iPod Classic 5th gen/iPod Nano 2nd gen/Apple TV 3rd gen/ Time Capsule, Airport Extreme, Airport Express |
|||
Kaj je že to kdo stestiral? Bi rabil na iphone 5, ios 6.0.2 ker se vse že sesuva...
|
|||
Kot kaže še nobeden. Drugače pa so na netu deljene informacije...enim dela bp, drugim ne...ne vem...nisem čist prepričan, da bi to naredil.
_________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||
Je kdo probal Semi-restore na iOS 7.06?
|
|||
Testiral na ipad 4 in ipad 2 ios 6 deluje bp. V bistvu naredi enak restore kot itunes, s tem na cydia in jailbreak ostane.
|
|||
Jaz sem ga s. restoral z ilex rat-om in je vse ok, razen game center je komplet v francoščini po restoru...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |