Kako si spremenim ozadje pri iPhonu?
|
Stevie Jabuk
Kraj: PREKMURJELAND |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 17.06.2008 14:07:35 |
|
off topic malo ampak vseeno bi mi lahko nekdo razložil kako si spremenim ozadje za iphone ?!
hvala in lp
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 17.06.2008 14:20:03 |
|
Najlazje je tako, da odpres Album na iPhonu, kliknes zeljeno sliko in potem v spodnji vrstici izberes prvo ikono z leve in nato izberes ukaz "Uporabi za ozadje" in ptoem v naslednjem koraku samo se potrdis izbiro...
Ce nimas nalozenega slovenskega vmesnika, so ukazi pac v anglescini  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: PREKMURJELAND |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 18.06.2008 14:55:59 |
|
meni se to pokaže ko je zaklenjen iPHONE ?! ne pa ko gledam menu !
takrat imam BLACK zaslon
lp
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 18.06.2008 15:11:59 |
|
Ojojoj...Za spreminjanje tistoga ozadja ponucaš program Summerboard, pa si s tistim lahko naložiš teme, pa te maš zamenjano tam tudi.
LP
-J
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 18.06.2008 15:18:13 |
|
amen je napisal/a: | meni se to pokaže ko je zaklenjen iPHONE ?! ne pa ko gledam menu !
takrat imam BLACK zaslon
lp |
Prej tega nisi napisal...
Ce bi le malo prebrskal po forumu, bi ze sam nasel odgovor na svoje vprasanje  ...
Za to rabis Customize ali SummerBoard ali Kate (ne priporocam neukim uporabnikom, ker gre lahko hitro kaj narobe) ali FreeBoard ali ... (verjetno je se kaksen program, ki zna to narediti  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 18.06.2008 16:16:10 |
|
Kako pa potem spremeniš wallpaper ? Meni to nikakor ne uspe, z nobenim od teh programov  samo wallpaperje iz tem lahko uporabim.. Mojih slik ne morem ?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 18.06.2008 16:57:37 |
|
Ce delas s Summerboardom, potem das Theme Wallpaper na OFF... in se ti potem pokaze ista slika, kot jo imas na lock screenu...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 18.06.2008 18:54:42 |
|
Še eno vprašanje še  a se da docku ozadje stran dat ? 
|
 |
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 18.06.2008 19:14:36 |
|
jp, se da
p.s.: seveda s programom Themebuilder
|
 |
Jabi
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 19.06.2008 21:08:17 sprememba wallpaperja & customize |
|
Jest je napisal/a: | Ce delas s Summerboardom, potem das Theme Wallpaper na OFF... in se ti potem pokaze ista slika, kot jo imas na lock screenu... |
Zdravo!
Imam podoben primer, ampak mogoce malo bolj kompliciran... Nalozila sem si Customize, malo cekirala kaj vse ponuja, popipkala opcijo Customize images/sounds, nato Wallpaper, kjer sta mozni dve opciji: LockScreenWallpaper ter Wallpaper. Pod LockScreenWallpaper se mi odpre opcija OriginalBackup, kjer je slikica dreves (breze). Dala sem apply, zdaj imam pa vedno za wallpaper te breze in jih ne morem spremeniti... (se dobro, da mi ni zagrabilo druge opcije pod Wallpaper, kjer je bogato obdarjena blondinka, hahaha...  )
Katero koli drugi fotko si popipkam za wallpaper, mi je ne zagrabi, se vedno gledam breze...
Probala sem deinstalirati Customize, breze so ostale, tako da ne vem, kako se tega znebiti, da si lahko poljubno nastavljam fotke za Wallpaper.
Tud skoraj cel forum sem pregledala, pa nikjer nasla podobnega problema.
Mi lahko kdo pomaga? Ful hvala!
LP, Majchi
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 19.06.2008 21:45:23 Re: sprememba wallpaperja & customize |
|
Majchi je napisal/a: | Jest je napisal/a: | Ce delas s Summerboardom, potem das Theme Wallpaper na OFF... in se ti potem pokaze ista slika, kot jo imas na lock screenu... |
Zdravo!
Imam podoben primer, ampak mogoce malo bolj kompliciran... Nalozila sem si Customize, malo cekirala kaj vse ponuja, popipkala opcijo Customize images/sounds, nato Wallpaper, kjer sta mozni dve opciji: LockScreenWallpaper ter Wallpaper. Pod LockScreenWallpaper se mi odpre opcija OriginalBackup, kjer je slikica dreves (breze). Dala sem apply, zdaj imam pa vedno za wallpaper te breze in jih ne morem spremeniti... (se dobro, da mi ni zagrabilo druge opcije pod Wallpaper, kjer je bogato obdarjena blondinka, hahaha... )
Katero koli drugi fotko si popipkam za wallpaper, mi je ne zagrabi, se vedno gledam breze...
Probala sem deinstalirati Customize, breze so ostale, tako da ne vem, kako se tega znebiti, da si lahko poljubno nastavljam fotke za Wallpaper.
Tud skoraj cel forum sem pregledala, pa nikjer nasla podobnega problema.
Mi lahko kdo pomaga? Ful hvala!
LP, Majchi |
to je blo pa že nek neki omenjen... mal probej poiskat 
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 19.06.2008 21:54:33 |
|
Bench je napisal/a:
Evo rešitve: nasneti si moraš MobileFinder, potem pa greš v Library, poscrollaš do dna, kjer je LockBackground.jpg in ga izbrišeš. To je to!
majchi upam da bo ok...lp
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Novo mesto / Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 19.06.2008 22:15:00 |
|
Sem napisal (brez a). Hvala. 
_________________ Lp
Bench
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 20.06.2008 06:47:04 |
|
Bench....sej sm vedu da ni a
Sam pri copy-paste ne poznajo tega
lp
|
 |
Jabi
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 20.06.2008 16:48:56 |
|
stojko je napisal/a: | Bench je napisal/a:
Evo rešitve: nasneti si moraš MobileFinder, potem pa greš v Library, poscrollaš do dna, kjer je LockBackground.jpg in ga izbrišeš. To je to!
majchi upam da bo ok...lp |
Stojko, Bench, hvala  , mi je medtem uspelo najti ta odgovor... potem sem sicer neki preveč poradirala, tak da zdaj teh dreves sploh več nimam noter  , ampak nima veze, sam da lahk po želji spreminjam ozadje  .
Forum je da best, vse živo sem že najdla tuki in potem rešujem probleme sodelavcev, da vsi mislijo kaka hekerca sem hahaha
LP, Majchi
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 24.06.2008 16:31:40 |
|
Jest je napisal/a: | amen je napisal/a: | meni se to pokaže ko je zaklenjen iPHONE ?! ne pa ko gledam menu !
takrat imam BLACK zaslon
lp |
Prej tega nisi napisal...
Ce bi le malo prebrskal po forumu, bi ze sam nasel odgovor na svoje vprasanje ...
Za to rabis Customize ali SummerBoard ali Kate (ne priporocam neukim uporabnikom, ker gre lahko hitro kaj narobe) ali FreeBoard ali ... (verjetno je se kaksen program, ki zna to narediti ... |
ko poskušam v customize zamenjati wallpaper mi napiše: COPY RESULT: Encountered an error copying the files.
Kdo kaj ve o tem?
vse ostalo, npr ikone itd mi zamenja brez problema, samo wallpaper ne. Lockwallpaper lahko menjam s postopkom ki je opisan tu za Majchi...
hvala
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 24.06.2008 19:07:54 |
|
Odstraniti moraš lockwalpaper z mobile finderjem...dokler to ne narediš ti jih ne bo menjalo
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: radomlje |
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 04.11.2008 15:42:06 |
|
Malo Offtopic: uporablja kdo rWallpaper?
Oziroma ali obstaja kakšna alternativa?
hvala!
|
 |