Video
|
Stevie Jabuk
Kraj: Trbovlje |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 02.07.2008 09:13:01 Video |
|
Mogoče kdo ve, kako bi na iPodu (Classic) razvrstil videe po sekciji TV Shows, Movies.... Ker trenutno imam čisto vse pod muvis in je nepregledno... Slišal sem že, da se da videe urejat po kategorijah le, če so kupljeni na ajtunsu, kar pa moji niso. Je to res in če je, s katerim programo bi lahko razvrstil videe? Če pa ni, pa kako to v ajtunsu naredim?
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 02.07.2008 09:52:59 |
|
Na iNapravi (pri meni iTouch) pod Moviji ni nobenga gumba, ki bi dal kako izbiro. Ugibam, da se za TV Shows nariše samo nov razdelek na isti ravni z novim trakcem TV Shows - ala Videos, ne pa kaka močnejša možnost ločevanja.
Če je to res, potem je zelo podoben rezultat, če v ime pred vse TV zadeve pripišeš še npr. TV-... ali T...
Sicer je pa gotovo, da če v iTunesih pripraviš video, da se znajde pod TV Shows, bo gotovo na iPodu pokazal, kar zna. ... Sem poskusu, točno tko je, ha. Tist s Tji ne velja več.
V iT klik na Movije, ki so TV Showi, Get info/Video. Tam so 3 možnosti: Movie, Music video in TV Show. Torej lahko razdeliš filmčke na 3 mesta. Vse, kar se ti bo verjetno zgodilo na iPodu so novi razdelki (z naslovnimi trakci) za posameznei kategorije (tako iTouch).
boodo
PS: Me je pa spodbudilo, da si bom tud sam mal reorganiziral.
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 02.07.2008 09:57:13 |
|
Na klasiku greš v glavnem menuju pod videos in imaš potem kategorije movies, tvshows, music videos... Bom zdele sprobal tvoj nasvet...
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 02.07.2008 09:59:50 |
|
No, v vsakem primeru bo iPod pokazal, kar zna. Me pa zanima, če bo kaj drugač, kot pr Touchu.
...
P..., ni tko simpl. Na voljo sta predvsem 2 "enostavni" kategoriji, Movie in TV Show. Music video pa se v iTunsih premakne kar pod Music, med audio. Potem je treba vse lepo nastavit za Sync z iPodom, da se na koncu na iTouchu pokaže med Videi. Applova logika, ki je na začetko odbojna, potem pa običajno dobi smisel. Čeprav ga tu res ni slutit.
boodo
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 02.07.2008 11:21:12 |
|
boodo, sem uredil pri videih, desni klik in get ifo ter nastavil. Ja, Music Videos pa iTunes rukne kar pod glasbo na vrh senama vse z monitorčkom zraven... Ko pa diskonectam in na ipodu--->Video---->Music Videos so pa lepo tukaj in ne pod glasbo. Tako bi moglo bit v iTunsih pač še ena kategorija tam. Drugače pa dela super, vala boodo. 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 02.07.2008 12:46:09 |
|
rosm Desty
|
 |