<dl&rt;<dt&rt;PineApple je napisal:</dt&rt;<dd&rt;<dl&rt;<dt&rt;deedee je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Na zalost se moja serijska stevilka baterije ujema z stevilkami omenjenimi tukaj:
</dd&rt;</dl&rt;
Pa ti baterija drugače v redu deluje?
Moja recimo ne, zato bi bil prav vesel, če bi se moje serijske številke ujemale, pa jih spet ni na seznamu

.
Če ti deluje, je jaz sploh ne bi menjal, ker nikoli ne veš, kakšna bo nova. Staro moraš pa vrniti. Lahko pa vsaj počakaš, da začne baterija kazati znake staranja, pa jo potem zamenjaš (razen če ima akcija zamenjave kak rok).
Sem pa opazil, da na seznamu držav Slovenije sploh ni, je pa recimo Samoa!?!</dd&rt;</dl&rt;
Baterija ne kaze nikakrsnih znakov deformacij (napihovanja, pokanja, ne tece,...) in deluje popolnoma brezhibno. Tudi segreva se ne nevem kako mocno - vse v mejah normale.
V Sloveniji je kriza z Applom, ce mene kaj vprasas. Ko sem jaz kupoval mojega je bila cakalna doba pri nas 3 tedne ali nekaj podobnega. V Avstrijo sem pa prisel, pokazal $$$ in so me ze po rokah nosili, minilo je 5 minut gostoljubja in ze je bil Ibook v mojih rokah. Pa se 10Ksit ceneje je bilo. Ceprev imam sedaj nemsko tipkovnico, me ne moti prevec - tipkam ze skoraj slepo.
V ponedeljek bom poklical v trgovino v kateri sem ga kupil, da vidim kaj pravijo.
Deedee