Zivjo
Imam en problem. Na svojem računalniku sem imel originalno Visto pa sem jo vrgel dol in jo zamenjal z XP-ji. Pa je pri inštaliranju nekaj zalomilo, pa sem dal exit. Od takrat pa se pc obnaša, kot da bi bil brez biosa in noče bootat.
| [PC] Računalnik je sesut | |||||
Zivjo
Imam en problem. Na svojem računalniku sem imel originalno Visto pa sem jo vrgel dol in jo zamenjal z XP-ji. Pa je pri inštaliranju nekaj zalomilo, pa sem dal exit. Od takrat pa se pc obnaša, kot da bi bil brez biosa in noče bootat. |
|||||
Eeeeee, to je mac forum in ne WIN forum.
|
|||||
Zato sem pa dal pod ostalo
|
|||||
Ne obnaša se kot da ni biosa ampak ni master boot sektorja na disku. Dej not še enkrat cd in štartaj z cd-ja, Pa format diksa in naloži XP-je...
|
|||||
de se ne da sploh noce bootat be dam cd ga ne zazna sam neki melje
|
|||||
To ne vrjamem, da ce bi umes prekinu instalacijo, da ti kar nebi hotelo bootat cdja...
V bios lahko prides? |
|||||
Best approach is to rewrite the Master Boot Record using the DOS-based FDISK command:
fdisk /mbr potem zalaufaj inštalacijski cd in formatiraj disk, nato inštaliraj xp. Prej si pripravi vse ustrezne driverje kot naprimer sata. |
|||||
V bios se ne da pridt
|
|||||
Probaj ven vzet baterijo in jo vstavit nazaj. Preveri ce je ram v podnozju.
Odklopi vse pogone in priklapljaj postopoma nazaj. |
|||||
Da ti pa ni matična odpovedala?
|
|||||
Prizgem računalnik in mi napise kakšna je graficna kartica pol pa se pokaže zaslon na katerem piše Intel pentium 4 3Ghz
|
|||||
preveri ram in odklopi hard disk.
|
|||||
Problem je, da je Pc se v garanciji in, da ga ne bi odpiral.
|
|||||
Kje je problem, nesi ga nazaj v trgovino. =)
|
|||||
Pa normalno. Drugič to povej že prej:)
|
|||||
Nesi ga nazaj v trgovino in kupi Maca... :twisted:
|
|||||
Se strinjam s tabo. |
|||||
Ja sej ga bom dubu nasledn let.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |