Če bo komu prišlo prav
lp, D
| Izdelaj si zvonjenje za iPhone sam | |||||||
Danes se mi je malo dalo in sem posnel en video vodiček kako se naredi lastno zvonenje za iPhone-a
Če bo komu prišlo prav lp, D |
|||||||
hvala zelo je pomagalo
|
|||||||
jaz sem vse naredu enako edino ko pridem do konca nimam opcije Send Ringtone to iTunes
|
|||||||
Pa imaš Garageband verzije 4.1.2?
_________________ Lp Bench |
|||||||
ne iman 3.0.7.
|
|||||||
updejtaj ga na zadnjo verzijo in bi moralo delati |
|||||||
Še bolj preprosta varianta za izdelovanje melodij predvsem pa za uporabnike brez Mac-a se pa nahaja tu: http://audiko.net/
|
|||||||
za uporabnike mac-a pa obstaja drag&drop program iToner...
|
|||||||
a se da mogočer podalšat kje to mejo 40ih sekund, da bi lahko naprimer cel komad mel za ringtone...?
|
|||||||
Question: a kdo pusti, da mu vec kot 40 sekund zvoni telefon, sam da bi slisal cel komad?
|
|||||||
Res je vendar je plačljiv resda ni veliko bolj drobiž pa vseeno. Ta opcija pa je prvo brezplačna (ča imaš mac-a in iLife) kot drugo pa če se ne motim ne moreš na iTonerju naredit izseka komada temveč nastaviš lahko le cel komad kar pa ni vedno najboljše .... lp |
|||||||
...budilka... |
|||||||
OK, that makes sense.. Nisem vedel, da lahko za budilko nastimas le ringtones (nimam iPhone). |
|||||||
Fajn video... samo še priporočilo za lažje delo... v garage bandu se da spodi kjer šteje čas, tut spremenit enoto, da kaže v sekundah, pa je nekak tako najlažje določt 40 sekund
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |