Jabuk
Kaj vse storiti pred prodajo MBP?
Jabuček

Jabuček

Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.12.2013 12:32:16
Kaj vse storiti pred prodajo MBP?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

mi lahko nekdo na najbolj preprost način poskuša razložiti, kaj moram vse storiti, preden prodam svoj Macbook pro.
Imam trdi disk, pa me je pustil na cedilu, ker mi ne pusti, da bi ustvarila gor mapo ali prenesla katerikoli file gor. Kap. Angry
Bom skušala dobiti nekje enega drugega.

Vem, da moram prenesti pomembne dokumente, slike in ostale stvari, kako to najbolj varno naredim? Kaj pa potem? Kako počistim računalnik, kako pridem do tovarniških nastavitev?

Želim, da bo imel kupec super izkušnjo z MBP, že takoj ko bo prvič zagnal računalnik. Smile

Hvala za pomoč! Smile
LP
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Nova Gorica
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 16.12.2013 12:43:42
Re: Kaj vse storiti pred prodajo MBP?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Trdi disk te je pustil na cedilu? A to tisti na MBP-ju ali zunanji, kjer želiš prenesti podatke? Če maš podatkov do 16gb in niso večji kot 1gb posamezni file-i lahko daš na dropbox...

Ko boš pospravila podatke na varno pa greš po postopku na tej strani (za OS X Maverics).

Ce sem kaj pogresil naj me kdo popravi, ker niamam MBP-ja že 2 leti Rolling Eyes

LP

Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani