Zanima me, ce poyate kaksen nacin, da bi si na Pc spravil mac osx. Prosim, dami to sporocite samo tisti, ki ste to ze stestirali doma
| [Hackintosh] Mac OSX na Pc | |||||
Zanima me, ce poyate kaksen nacin, da bi si na Pc spravil mac osx. Prosim, dami to sporocite samo tisti, ki ste to ze stestirali doma
|
|||||
zanimiv kriterij, dovoljenih odgovorov.
na travnikih obstajajo verzije TIgra in Leoparda, ki vsebujejo dodatne gonilnike, pathce in popravke za ne-Apple računalnike. smo testiral na enmu prenosniku ter dveh PCjih in izkušnje so nezadovoljive, saj večina proizvajalcev ne izdaja gonilnikov za Mac OS X, saj naj uradno Mac OS X naj nebi deloval na drugem hardware-u, kot tistem ki je v Apple računalnikih, am I right? |
|||||
Tema že stokrat premleta.. Uporabi search!! Iskanje !! Google ? ? lp |
|||||
Napisi, kje!!!
|
|||||
Ojoj, uporabi iskanje (hackintosh) ali pa google, nisi ravno tople vode odkril.
_________________ Lp Bench |
|||||
Js sm to ye naredu, sam je full metod in 99% ne dela yato me zanima, ;e ma kdo iyku[nje s tem, da bi mu delalin kako je naredu
|
|||||
Ja, jaz laufam os x na pc-ju, www.insanelymac.com , tale forum ima vse kar potrebuješ, je pa preveč stvari, da bi ti vse posebej razlagal in če si res želiš to postaviti ti predlagam da začneš prebirati forum.
_________________ Lp Bench |
|||||
Ce se ti ne da googlati vsaj uporabi iskalnik na forumu. Kot receno ze stokrat obdelana tema. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=3476&highlight=hackintosh zaklepam ... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |