Jabuk
Noče restorat iPhona
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trzin
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.06.2008 18:01:40
Noče restorat iPhona
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Iphone je normalno delal do danes, ko sem ga prikjučil na mac-a in mi ga iTunes ni hotel zaznati. iPhoto pa ga je na začudenje zaznal. Preveril sem vse nastavitve v iTunes. Potem sem resetiral iPhone ter mac-a, z mislijo, da potem bo pa delalo. Ko še vedno ni delovalo sem telefon izkjučil ter držal home button in ga priključil na računalnik. Zaznal ga je in rekel, da ga moram restorat, da bo delalo. Dal sem restore, potem pa mi je napisal, da ga ne more restorat zaradi neznanega problema 1604. Kaj bi lahko za vraga bilo narobe? Prosim pomagajte.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 27.06.2008 18:13:12
Re: Noče restorat iPhona
tim je napisal/a:
Iphone je normalno delal do danes, ko sem ga prikjučil na mac-a in mi ga iTunes ni hotel zaznati. iPhoto pa ga je na začudenje zaznal. Preveril sem vse nastavitve v iTunes. Potem sem resetiral iPhone ter mac-a, z mislijo, da potem bo pa delalo. Ko še vedno ni delovalo sem telefon izkjučil ter držal home button in ga priključil na računalnik. Zaznal ga je in rekel, da ga moram restorat, da bo delalo. Dal sem restore, potem pa mi je napisal, da ga ne more restorat zaradi neznanega problema 1604. Kaj bi lahko za vraga bilo narobe? Prosim pomagajte.

Ze vrabci civkajo, da ne tikaj gumba restore, ko se ti ponudi, ce nisi vesc takih opravil Rolling Eyes Wink ...

Za pravilen odogovor bo potrebno se napisat vsaj verzijo firmware-a, ki ga imas oz. si ga imel, ko si kliknil restore ...

Google ima precej odgovorov na to temo >> KLIK

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 27.06.2008 18:21:57
Re: Noče restorat iPhona
Jest je napisal/a:
tim je napisal/a:

Ze vrabci civkajo, da ne tikaj gumba restore, ko se ti ponudi, ce nisi vesc takih opravil Rolling Eyes Wink ...

Za pravilen odogovor bo potrebno se napisat vsaj verzijo firmware-a, ki ga imas oz. si ga imel, ko si kliknil restore ...

Google ima precej odgovorov na to temo >> KLIK

Sicer tvojega drugega stavka ne razumem najbolje. Ali se bo dalo zrihtat da ali ne??!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 27.06.2008 18:40:03
Vse se da zriktat, če le ni hardverska napaka.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 27.06.2008 18:41:18
Hudič. Napaka ni bila od iPhona. Bila je od iTunesov. Sem jih vrgel v koš ter instaliral nove, sedaj deluje in že prenaša podatke na iPhone. Predvidevam pa, da je bil problem, ker sem upgreadal tigra na leoparda.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 01.07.2008 08:06:51
eni mate pa res srečo, ko vam bo javilo napako 1011 pri restoranju boste pa rodili od iskanja rešitve...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani