Jabuk
Installer ne dela
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.06.2008 18:58:27
Installer ne dela
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam tušev iPhone, 8G, sw 1.0.2 in ko hočem aktivirati installer, da si bom naložil slovenski paket, se odpre, napiše checking sources in nato refreshing sources in nato vse skupaj vrže v osnovni meni, tako da ne morem naložit čisto nič. Installer sem že enkrat upgrajdal, mislim da neka verzija 3.0 ali neki podobnega.

Na tem forumu nisem našel rešitve, google pa pravi, da je problem v tem, da bi moral imeti sw vsaj 1.1.3 ali 1.1.4

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=42688

Zanima me naslednje:

1. Ali je to rešitev?
2. Ali je mogoče še kakšna drugačna rešitev?
3. V bistvu potrebujem slovenski paket samo zato, da si syncam imenik in koledar med iPhonom in MBP in bi res rabil te č, š in ž, ker imam zdej čisto zmedo (tok po tri naslove za isto osebo in podobne bedarije). Ali se lahko slovenski paket naloži tudi kako drugače?
4. Ali sprašujem neumnosti?

To je to.

P. S.
To, da bo iPhone dosegljiv tudi v državah kot so Botswana, Kamerun, Kolumbija ipd (z vsem spošovanjem do teh in ostalih držav) pove vse o naših operaterjih. Sploh nimam komentarja!!!
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 21.06.2008 19:14:53
Za slovenski paket moraš imeti sw vsaj 1.1.3 se mi zdi. Se pa strinjam da je kriza s slovenskimi operaterji kar se tiče iPhone-a.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 23.06.2008 19:31:18
Jah to sm mislu tud jst pa sem potem najdu, da je MitjaP napisal, da bo delalo tud na 1.0.2

Zdej pa res ne vem...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 23.06.2008 19:49:47
perchee je napisal/a:
Jah to sm mislu tud jst pa sem potem najdu, da je MitjaP napisal, da bo delalo tud na 1.0.2

Zdej pa res ne vem...

Nevem kaj je ovira, da ne nadgradis na 1.1.4 ... ki prinasa precej izboljsav in stabilnosti...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani