Ravno sem v nemčiji na ebayu sem našel ipod nano6 za nanote nevem da nebi kupil kopije slučajno k zdaj mam ipod nano 3 bo za odpis hoče 50€
| Ipod nano 6 real or fake | |||||
Ravno sem v nemčiji na ebayu sem našel ipod nano6 za nanote nevem da nebi kupil kopije slučajno k zdaj mam ipod nano 3 bo za odpis hoče 50€
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
50 je kar poceni za delujoc nano 6g.
|
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
preprosto.
naj ti pove serijsko st. in jo vpisi sem - https://selfsolve.apple.com ce zapis obstaja oz. ti vrne ipod nano, potem je izdelek org. |
|||||
Srebrn 8gb pošljem link sam glih vozm
|||||
Samo preko serijske in preverjanjem preko zgoraj omenjene strani!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sem mu pisal bom pa še na mestu preveru zihr je zihr
|||||
In če mi na zg strani napiše ipod nano 6 8gb je za vzet
|||||
Ali bolje počakat da se sestra decembra vrne iz kanade pa vzame tole http://store.apple.com/ca/product/FD481C/A/refurbished-ipod-nano-16gb-slate-7th-generation
|||||
sicer pa če imaš kak prenosnik, ga vzameš sabo, če ni wifija si nardiš hotspot, nanota priključiš na pc in ti itunsi povedo ali je to to ali ni to to, glede na to da ga greš iskat. |
|||||
Koliko daleč greš pa iskat?
Da se ne boš na koncu za brez veze vozil. |
|||||
Mah mi je uzput mi prpele do avtoceste prav da ni problem mam iphona sabo nemško kartico internet tud bom pa na zgornkem linku preveru čeprav mi bolj diši ipod nano 7 v kanadi za 99dolarjev edino tega vzamem če bi bil original da ga prodam za kak € več
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |