Jabuk
WD My Book 250GB USB 2.0?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.05.2008 08:29:22
WD My Book 250GB USB 2.0?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam omenjen zunanji disk in me moti njegovo stalno izklaplanje in vklaplanje to se pojavlja zelo pogosto. Se da to kako izklopiti? OSX ni kriv ker sem že izklopil naj da diske v safe mode in se še vedno to dogaja očitno ima MyBook v svojem biosu nastavljeno kdaj naj gre v safe mode.?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 20.05.2008 08:46:06
Re: WD My Book 250GB USB 2.0?
dzarog je napisal/a:
Imam omenjen zunanji disk in me moti njegovo stalno izklaplanje in vklaplanje to se pojavlja zelo pogosto. Se da to kako izklopiti? OSX ni kriv ker sem že izklopil naj da diske v safe mode in se še vedno to dogaja očitno ima MyBook v svojem biosu nastavljeno kdaj naj gre v safe mode.?

Ne da se tega izklopiti. Najlažje je če ga po uporabi eject-aš in potem mountaš v disk utilitiy-u.
Jest ga še vedno raje izklopim in ko ga rabim pač spet vklopim.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 20.05.2008 09:09:03
Ja mam dva problema ta disk je razdeljen na dve particiji ena je za Time mAchine drug pa za delo torej zadeva se potrebuje dokaj pogoste samo čitno še vedno premalo da se izklaplja...

Če uporabim eject kako pa ga mountam nazaj brez da izklopim kabel in vklopim nazaj se da to kako softwersko rešit?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 20.05.2008 09:22:38
Jest bi to naredu kokr je laku reku, sicr pa čimprej si še en disk omisl za time machine (po možnosti ne od WD), ker WD (zunanji) slovijo po tem, da grejo dokaj hitro rakom živžgat. Jst mam svojga (WD) malo manj kot leto, pa že neki jamra.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 20.05.2008 09:42:52
Ja a niso v Time Capsuli(o kateri razmišljam) tud WD-ji... My book so mi lični in dokaj poceni... Kaj priporočate... Sicer jaz že leta in leta uporabljam WD in nobenih težav še noben ni crknu tud v iMacu mam WD-ja dvomim da bi bili tako slabi lahko pa da so v MyBookih kake slabše verzije ali pa jih to ubija stalno izklapljanje in vklaplanje...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 20.05.2008 09:53:16
dzarog je napisal/a:
Ja mam dva problema ta disk je razdeljen na dve particiji ena je za Time mAchine drug pa za delo torej zadeva se potrebuje dokaj pogoste samo čitno še vedno premalo da se izklaplja...

Če uporabim eject kako pa ga mountam nazaj brez da izklopim kabel in vklopim nazaj se da to kako softwersko rešit?

Če eject-aš disk na namizju, ti še vseeno ostane priklopljen na računalnik tako, da v disk utilitiy-u samo klikneš nanj in daš mount.

Za backup si pa lahko omisliš kakšen WD passport, ker je skoraj neslišen, pa še zunanjega napajalnika ne rabiš.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani