Jabuk
Nadležna napaka v safariju....
Jablanator

Jablanator

Kraj: Amsterdam/Ljubljana/Komen
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.05.2008 11:35:42
Nadležna napaka v safariju....
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

Že neki časa se mi pojavlja nasleden proble, pa tudi Borg ga jje že omenil, in sicer, da mi včasih določenih strani ne odpre in mi javi:

You are not connected to the Internet.
Safari can’t open the page “http://www.jabuk.si/pbb/” because your computer isn’t connected to the Internet.

medtem, ko pa druge strani z lahkoto odpre npr. 24ur. Sem poskušal resetirat, počistit cache ter ponovno instalirat safari, vendar imam še vedno isti problem Confused

Ima kdo kašno rešitev oz. idejo zakaj se to pojavlja?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 18.05.2008 13:23:46
Re: Nadležna napaka v safariju....
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
MrXYZ je napisal/a:
Zdravo,

Že neki časa se mi pojavlja nasleden proble, pa tudi Borg ga jje že omenil, in sicer, da mi včasih določenih strani ne odpre in mi javi:

You are not connected to the Internet.
Safari can’t open the page “http://www.jabuk.si/pbb/” because your computer isn’t connected to the Internet.

medtem, ko pa druge strani z lahkoto odpre npr. 24ur. Sem poskušal resetirat, počistit cache ter ponovno instalirat safari, vendar imam še vedno isti problem Confused

Ima kdo kašno rešitev oz. idejo zakaj se to pojavlja?

hmm pr men se je to pojavilo ko so mi spremenili DNSje Very Happy preveri ce imas prave dns streznike vpisane

lp Avi
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani