Jabuk
Ipad OS 27
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.09.2026 16:08:19
Ipad OS 27
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Skor ne morem verjeti, da nimamo tem o ios, ipados, tv os ..... ali samo ne vidim dobro Smile

Včeraj sem na Ipad naložil IpadOS 27. Seveda ne vidim kakšne zelo opazne spremembe.

Če imam ipad na landscape in odprem app narejen za portrait ostane miška na landscape. Primer appa je na primer ZVEM. Saj vem, da je to problem avtorja appa ampak je tečno. Imam kar nekaj samo portrait appov, ki jih ponavadi odprem za kratek čas. Recimo Linksys, kjer pogledam samo če je kakšen ruter off line in mi je vseeno če je ekran obrnjen.

Je to bug ali feature?

Drug problem, spet miška ali sledilna (apple) ploščica. Ko prvič kliknem na link mi odpre meni kot da sem kliknil z desno tipko.

Precej tečno. Sicer pa pohvala applu. Na nov sistem se takoj navadiš, sploh ne veš da je nov. Smile
Godrnjač

Godrnjač

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 13.09.2026 16:57:32
Re: Ipad OS 27
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Naj bi bile izboljšave v odzivnosti, učinkovitosti izrabe spomina in procesorja in take reči. Verjetno neopazno za povprečno uč.

Premaknjeno: Ned 13. Sep 2026 17:52.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani