P.s. Ta tema je zabavne narave, ustvarjena iz čistega dolgčasa.
| Punce z iPhonei | |||||
No, če imate kake vredu fotke, na katerih se pojavljajo kake pupe z iPhonei, kar dajte tu link. Še bolj pa je seveda zaželjeno, da se uporabnice Jabuk.si tukaj predstavijo s svojimi stvarcami
P.s. Ta tema je zabavne narave, ustvarjena iz čistega dolgčasa. |
|||||
Evo eno
PS: ob morebitnih nocevanj in zaljitev na racun punc in slik bomo temo zaklenili. |
|||||
Oooo ja.
![]() |
|||||
Kaj misliš, kaže na sebe al na iPhone? |
|||||
hehe,bom poslikal
|
|||||
Mislim da ta tema utegne biti še zanimiva
|
|||||
![]() |
|||||
Google jih kar nekaj najde
![]() Nazadnje urejal/a Jest Sob 21. Jun 2008 12:30; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
HEhe,
še en filmčk mislm da bi usi redi kej tazga mel http://www.metacafe.com/watch/1153490/bikini_girl_wash_your_iphones_hot/ |
|||||
![]() |
|||||
Evo .. .ene par poguglanih
![]() |
|||||
Jest, to majico bi jaz tudi mel - ask me about my iPhone...Samo se bojim, da bi potem začel neskončno debato s kom
|
|||||
Kokr jst vem iPhone nima dolgo avtonomijo baterije, ko gre za pogovore tko, da v neskoncnost nebi slo
|
|||||
Bi ga pa že kam vštekal |
|||||
Charlie Sheen pa zmaga...He should visit a Genius Bar
|
|||||
Še moja porcija
![]() |
|||||
Kakšno veselje pa imate v tej temi?
|
|||||
ne vidm poante te teme.... moderatorji mal popedenejte te stvari
|
|||||
Oh fantje, kaj vam je pa tega treba? Saj iPhone je kul, priznam da bi ga tudi jaz rada imela, samo je še vedno telefon, tako da ne razumem kaj je fora te teme?
Najbolš da še jst eno odprem: fantje z macbooki ali kaj podobnega... Ah... |
|||||
jaz pa mislim, da ni nič slabega v tej temi. dobre stvari pač pašejo skupaj. dobri avti pa lepe punce, dobri stroji pa lepe punce, dobri telefoni pa lepe puce hočem sam povedat, da pač to ni nič takega, da bi naj kr zaklenl temo.... vsak po svoje, saj ni treba gledat, če je komu to tak problem. LP, rok |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |