Včeraj deset let nazaj je Apple predstavil iMaca, ki je bil revolucija na trgu računalnikov in je začel novo svetlejše obdobje za Apple.
Kaj si vi mislite o iMacih? predvsem o starejših?
Pa še člank iz 1998 od macworld:
iMac cometh
| Deset let iMaca | |||
Včeraj deset let nazaj je Apple predstavil iMaca, ki je bil revolucija na trgu računalnikov in je začel novo svetlejše obdobje za Apple.
Kaj si vi mislite o iMacih? predvsem o starejših? Pa še člank iz 1998 od macworld: iMac cometh |
|||
Imel sem iMaca G3.Super zadeva je bil,z brezhibnim CD/DVD slotom,ne kot na novih,da pri enih škrta,drugi pa izpljuni ko norec ta cd ob ejectu.Folku je pri teh iMacih blo najhuje zaradi miške,ker je bila taka hokay pak kinda,samo jaz je nisem hotel z drugo zamenjat ker sem se nekak navadil na njo.
|
|||
Ja iMac je bil atrakcija, najbolj zaradi prosojne plastike, ko se spomnem so začeli vsi kopirat, še "pegelzni" (gospodinjski aparti) so od takrat v prosojnih barvnih plastikah
... ravnokar sem si v iWebu narejen page postavil gor, z mojo Mac OS zbirko! http://users.volja.net/macuser/Mac%20OS.html |
|||
Sam mam tudi imaca g3 in ga še vedno redno uporabljam. Za nezahtevnega uporabnika je še zdaj zelo uporaben!
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |