Rabim en nasvet. Na Macu bi rad naredil prezentacijo za par ljudi. Jaz bi rad pa vseskupaj fural z iPada. Kateri program? Fajn je, da je brezplačen, ni pa nujno.
| iPad + iMac | |||||
Rabim en nasvet. Na Macu bi rad naredil prezentacijo za par ljudi. Jaz bi rad pa vseskupaj fural z iPada. Kateri program? Fajn je, da je brezplačen, ni pa nujno.
|
|||||
Keynote?
|
|||||
Ne vem, če je to tisto kar iščem. Jaz bi npr iz neta poiskal določono spletno stra, iz map v računalniku npr. fotografije ali tekste...in to bi oni videli na Macu..da jim ne skačem pred ekran, kjer ne bi bilo ne miške ne tipkovnice! |
|||||
najboljše, da si vse skupaj vstaviš v eno kratko powerpoint predstavitev in predstaviš v keynotu. bo še najboljše zgledalo.
|
|||||
Keynote Remote, Tone 👍😃
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hvala, bom pogledal tole zadevo. Nekaj sem tudi gledal Parallels Acess, če je to primerno, ne vem!
Še to bi dodal, nisem mislil prezentacije v smislu, kjer je že vse vnaprej pripravljeno. Stvar bi potekala prosto, glede na debato itd.... |
|||||
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Tole zadevo sem ravnokar kupil, pa mi ni čisto nič jasno, kako si bom s tem pomagal. Ja, verjetno moram še na Macu inštalirat Keynote? |
|||||
ja, saj piše da je remote, torej aplikacija s katero lahko upravljaš keynote na macu.
|
|||||
sem ugotovil, ja. Samo še vedno ni to kar jaz rabim. To ne sme biti pripravljeno vnaprej, v tem je problem. Diskusija obogatena z slikami, video...ne vem mislim bolj jasno ne morem napisat.
|
|||||
Potem pa preizkusi Teamviewer;)
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |