zanima ali obstaja moznost, da bi si na desktopu iphone-a (ne vem kako se rece drugace kot desktop) ustvaril mapo v katero bi skopiral nekaj pdf, doc in ostalih dokumentov, ki jih potrebujem pri vsakodnevni rabi....
ali kdo ve kako se naredi?
| vprasanje glede map in dokumentov | |||||
zanima ali obstaja moznost, da bi si na desktopu iphone-a (ne vem kako se rece drugace kot desktop) ustvaril mapo v katero bi skopiral nekaj pdf, doc in ostalih dokumentov, ki jih potrebujem pri vsakodnevni rabi....
ali kdo ve kako se naredi? |
|||||
To je način, katerega jaz uporabljam in mi zelo dobro služi. V Installerju si namesti 1.1.3/4 Safari Patch, ki doda Safariju podporo za file:// protokol, in potem lahko zmečeš te datoteke kamorkoli v sistem, najboljše da si narediš eno mapo za njih. Potem greš v Safari, vtipkaš file:///naslovdatoteke in si narediš bližnjico na home screen. Upam, da sem ti pomagal.
LP in lep dan, -J |
|||||
definitivno si mi pomagal
|
|||||
Kako pa zmečeš file v telefon?
|
|||||
s pomocjo winscp-ja
|
|||||
kje pa ga najdem
|
|||||
|
|||||
Ja, en program, ki se mu rečen iPhone PC Suite.
LP |
|||||
Ali obstaja še kakšna verzija za mac-a?
|
|||||
Cyber Duck (freeware)
Transmit (placljiv) ... |
|||||
Ali mi lahko poveš kako v CYBERDUCKU uploadam datoteke
|
|||||
jaooo božeee.... v tem forumu je to ze 10X razlozeno, na Googlu je pa na tone tega, ne stekam kako tega ne najdes? Evo ti link na youtube, pa ti bo 8 letni amerikancek razlozu: http://www.youtube.com/watch?v=-TUByq9HTbs&NR=1 |
|||||
hm... mene pa zanima ce to preko safarija obstaja potem tudi kak search po dokomentu... jst bi mel tko kar nekaj dokumentacije po vec 100 strani, pa da nebi vsakic iskal 1h bi mel nek search |
|||||
Imam problem, uploadan file hočem odpret v safariju, pa mi napiše: file is directory
Drugače je pa to pdf file |
|||||
al pa ce bi bil kak spotlight proggy da bi znal poiskat vsebino dokumentov
pac nek search engine, da recimo lahko najdes v 300 listnem dokumentu 56. zapisnik pliiiiiz need help |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |