Pozdravljeni,
Zanima me kaj moram instalirati na Windows 8, da bi mi deloval MAC cinema desplay?
Hvala in LP
Gogy

| MAC cinema display | |||||

Pozdravljeni,

Zanima me kaj moram instalirati na Windows 8, da bi mi deloval MAC cinema desplay? Hvala in LP Gogy  | 
	|||||

Preko česa priklapljaš Cinema display? Koliko je star? _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7  | 
	|||||

Priklapljam preko DVI to VGA konektorja. Ekran je pa starejši star od 4-6 let.

LP Gogy  | 
	|||||

In je ni slike? To bi skoraj moralo delat razen če ga DVI->VGA kaj serje... _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7  | 
	|||||

Določeni DVI-VGA pretvorniki delajo samo v eno smer, tisto katera je napisana na samem pretvorniku. Če je pretvornik VGA-DVI dela samo to če pa DVI-VGA pa samo to razen če oboje podpira. (Tudi sam nisem verjel, dokler nisem probal.) _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity.  | 
	|||||

Slike na ekranu ni, če pa pogledam v nastavitve monitorjev, pa vidim drugi monitor. Ali bi bilo bolje, da kupim adapter DVI to HDMI in poskusim? 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |