torej kako/kje se izklopi avtomatično dokončanje napisanih besed?
da ne bom odpiral še ene teme: kako spremeniš zgornjo vrstico (kjer so podatki o providerju, wireless, ura...
hvala za odgovore!
| izklop autotype iphone | |||
se opravičujem, če je že kje napisano kako se to nastavi (preiskal sem forum, pa žal nisem našel, čeprav vem, da sem o tem bral
torej kako/kje se izklopi avtomatično dokončanje napisanih besed? da ne bom odpiral še ene teme: kako spremeniš zgornjo vrstico (kjer so podatki o providerju, wireless, ura... hvala za odgovore! |
|||
Namestis preko Installerja program ki se imenuje kb2 ... Mislim, da se nahaja v Tweaks (1.1.1) ... Ko je namescen, pa pri nastavitvah Keyboard dobis novo opcijo - Enable Autocorrection ...
Glede drugega dela... Kaj bi pa spreminjal v zgornji vrstici? |
|||
hvala za hiter odgovor!
enkrat sem namestil nekaj od kankuna (se mi zdi da je bla tema) in mi je spremenilo zgornjo vrstico in "pozdravni zaslon", pa bi rad to zamenjal. p.s. se opravičujem ker spet novo stvar dodajam - kako nastaviš v instalerju, da ne vsakič refresha source-ov? Nazadnje urejal/a ddd Pet 02. Maj 2008 21:48; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Daj sliko, da vidimo, kako to izgleda in kaj bi rad spremenil
|
|||
[/img] |
|||
Kaj pa ce deinstaliras tisto, s cemer si spremenil sedanjo vrstico?
Ali pa ce poskusis s programom StatusStyle http://www.appleiphoneschool.com/2008/02/18/statusstyle-20/ |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |