iCal sinhronizacija na več računalnikih | |||||||
Ali ima še kdo kakšen predlog? |
|||||||
![]() |
|||||||
BusySync.
Ker očitno nihče nima izkušenj sem se odločil in preskusil Moram reči, da za svojo ceno (20$ oz 25$ po 1.5.) ponuja največ in še dovolj enostaven je za uporabo. Res pa potrebuješ za vsak računalnik svojo licenco (torej 50$ za dva maca). Poleg tega zna sinhronizirati iCal z Google koledarjem. Zadeva dela odlično in jo priporočam vsem, ki imate dva maca oz uporabljate poleg iCal-a še Google koledar. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ciao. |
|||||||
![]() |
|||||||
100 USD na leto za sinhronizacijo iCala? Hudo! Vse ostalo kar ponuja .mac je mogoče dobiti free. |
|||||||
![]() |
|||||||
Free?. Tudi prostor na serverju? Kje? (Se mi trial kmalu izteče pa...) |
|||||||
![]() |
|||||||
LP |
|||||||
![]() |
|||||||
Ni prav tako, pri dot mac laufa vse ok, in na enostaven način... in to DELA. Probal sem druge free varjante... a niti slučajno isto, seveda če ti treba samo ical sinkronizirati ni treba plačati 100 euro na leto, a če uporabljaš tudi možnost "Groups", iDisk, deliti določene koledarje iz ical-a z drugimi, sinkronizirati tudi passwords, kontakti, mail accounti (in ….mac.com je zakon), preferences, dock in Safari in tako dalje..... in to avtomatsko... ali z "en gumb".... no.... meni se te 100 euro ne zdijo preveč.... (seveda uporabljam vse to našteto...). ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
iDisk - mnogo ceneje je nabaviti prenosni USB disk (in ga imaš trajno v lasti) iCal - za shareanje si poglej iCal Exchange AddressBook - ta je samo moj, če ga hočem delit bom mel FaceBook ali MySpace račun (ne spreminja se tako pogosto, da bi moral kar naprej sinhronizirat) mail - Gmail je čisto kul zadeve preference - kopiraš svoj Library folder (oz. potrebne podfolderje) med maci (pa to itak počneš poredko) Se pa strinjam, da je za veliko ljudi .mac precej dobra rešitev oz. storitev, ki jo ponuja Apple. Splača se, če uporabljaš, kot si napisal ti, vse. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |