| iOS 7.0.2 | |||||
Od danes dalje je na voljo nadgradnja na iOS 7.0.2, ki vsevuje popravke glede varnosti...
![]() |
|||||
Samo za 5s ane
|
|||||
Kaj je pa sploh bilo narobe?
|
|||||
http://www.forbes.com/sites/andygreenberg/2013/09/26/apple-fixes-two-ios-7-bugs-that-allowed-access-to-locked-iphones |
|||||
Za VSE _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Pomoje za vse... jaz sem namestil na iPad mini ... ![]() |
|||||
Jest pa sem updejtal na 5 ko
_________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Bo kar za vse, ker so tudi za 4S itunes javili update.
_________________ ☠ |
|||||
|
|||||
Bo treba musko brisat:)
|
|||||
Torej ta update odpravi samo tale lockscreen bug, ostalo nič ?
_________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
na nekaterih updejtanih aparatih ni delal play, naprej, nazaj, glasnost v control center-u in na lockscreenu, sedaj dela. |
|||||
average load na CPU v idle, poročajo da je tud manjši
|
|||||
Meni baterijo vsekakor manj žre...včeraj ob 23h sem vzel iz polnilca, zjutraj ob pol sedmih še blo 98%, od 7h naprej do zdaj sem opravil nekaj klicev, facebook, twitter, instagram, e-mail, whatsapp in sem še vedno na 74%
_________________ It was love at first touch! |
|||||
To z baterijo drži še vedno omam 100% z nekaj klici in sms-i
|
|||||
Moj je po 1 uri še vedno na 100%, če bo šlo tako dalje, ga nebo treba nikoli več polnit.
|
|||||
Mogoče so pa batery indicator zjebal
|
|||||
Tudi meni se zdi zjeban, ker mi dolgo časa na začetku kaže 100%, ko pa pridem na 19% pa kar pada skoraj minutno; procent po procent.
|
|||||
meni za iphone5 ne da nobenega updatejta??
mogoče ker imam GM verzijo (čeprav se je govorilo, da je GM tudi končna verzija)... |
|||||
Jaz sem na iPad miniju nadgradil GM verzijo... in je slo BP... Ce ti ne zazna, poskusi narediti Reset Network Settings ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |