Zanima me ali ima mogoče iPhone možnost da je na sliki zapisan datum in ura slikanja ali pa vsaj samo datum?
Če mogoče ni vgrajeno v funkcije telefona pa bi rabil mogoče vsaj kakšno aplikacijo, ki to omogoča?
Hvala
| Datum in čas pri slikanju | |||
Zanima me ali ima mogoče iPhone možnost da je na sliki zapisan datum in ura slikanja ali pa vsaj samo datum?
Če mogoče ni vgrajeno v funkcije telefona pa bi rabil mogoče vsaj kakšno aplikacijo, ki to omogoča? Hvala |
|||
Če te zanimajo podatki o času kdaj je bila fotografija posneta lahko to vedno ugotoviš tako, da odpreš sliko v Preview in stisneš CMD + i.
Odpre se ti okno, kjer so podatki o sliki - čas posnetka, lokacija posnetka, ... Sicer pa tudi večina preglejevalnikov tudi zna prikazat te podatke iz slike (iPhoto, Aperture, Lightroom, Photoshop). |
|||
funkcijo bi potreboval na iPhone da bi mi v sliko ko slikam zapeklo datum
|
|||
iWatermark recimo to zna ali pa photostamper ki pa ne štemlja na sliko ampak doda spodaj rob s podatki ....
|
|||
|
|||
Sem preizkusil aplikacijo phoTime ampak se mi vsakič ko odprem nazaj zapre. Uporabljam iPhone 5s.
Je kdo našel še kakšno rešitev? |
|||
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |