Torej moja mama (61 let) dobi jutri svoj prvi iPad (3rd gen) in me zanima kaj vse priporocate da ji dam gor oz. kaj imajo gor vasi "seniorji"?
| iPad za starejse | |||||
Torej moja mama (61 let) dobi jutri svoj prvi iPad (3rd gen) in me zanima kaj vse priporocate da ji dam gor oz. kaj imajo gor vasi "seniorji"?
|
|||||
mislm ..... sprašuješ kot da je otrok al pa ena ful stara ženska. mislm da bo kar sama pogruntala kaj rabi.
|
|||||
clash of clans
|
|||||
Slovenski prevod…
_________________ |
|||||
jp Sicer pa klasika: vse tiste novičkarke appe, pa kakšne recepte pa odpiralni časi recimo pa ta zadeva .. Ampak bo najbolje če jo kr uprašaš, kaj bi recimo sama najraj imela gor? PA mamo ja najbolj ti poznaš, kaj jo veseli pa ji gor butneš? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Trafiko!
Da bo lahko Novo, lady in cosmopolitan gor brala. |
|||||
Moja mati bi dabla predvsem na enem mestu sporede v cdju, operi, pa en seznam predstav na drugih prizoriščih.
Sam ji nisem znal pokazat kaj podobnega. Zato je še vedno naročena na časopis in je tam kar kvalitetno obveščena. |
|||||
|
|||||
|
|||||
TV sporedi, Odpiralni časi, Novice (npr RTV Slo, Siol), Google, kakšno aplikacijo za vreme in ostalo pa kar jo zanima.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |