Zdaj vidim, da spet ne morem pošiljati SMS
| Brisanje Sms | |||||||
Pri brisanju SMS se mi dogaja to, da ko SMS izbrišem se mi pri ponovnem zagonu messangerja izbrisan SMS ponovno pojavi in sploh ni izbrisan. To se mi je dogajalo tudi na softwaru 3.0, danes pa sem na novo restoral na 3.0.1 pri 3GS.
Zdaj vidim, da spet ne morem pošiljati SMS |
|||||||
Niti prejemati ne morem SMS, hm
|
|||||||
Nastavitve? |
|||||||
Verjetno je problem ravno v tem, ker si prenesel backup... Ali je backup iz kaksne prejsnje verzije... ker pri 3.x se je spremenilo to, da zna klient za sporocila prejemati in posiljati tudi MMS sporocila... in je verjetno baza malce drugacna...
Lahko pa je tudi problem samo s pravicami... |
|||||||
ko sem imel 2.2 verzijo sem prenesel backup na 3.0 in ce se ne motim je bilo vse OK oziroma je delalo. Sedaj preneseno iz 3.0 pa ne dela. A se drugace da spremeniti, da bo kompatibilno s 3.0.1 verzijo? Nazadnje urejal/a icy Sob 29. Avg 2009 21:15; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Katere imaš v mislih |
|||||||
jaz pa ko zbrisem sms se mi sms zbrise vendar pa mi ostane stevilka oz kontakt? ko pa hocem zbrisat kontakt se mi pokaze tale znakec
Nazadnje urejal/a pimzek Tor 15. Sep 2009 15:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
|
|||||||
aaaaa joj cist nc ne pogruntam sam pa tolk je enostavn za uporabo!
omg jest |
|||||||
Ej, pimzek, a prodaš telefon?
|
|||||||
iphone? nkol!
|
|||||||
haha @pimzek: maš pa lahko telefonsko številko za zapomnit |
|||||||
hehe:D anede:D me vsaj lahko poklicete:D
|
|||||||
česa vsega ne sprašuje folk
|
|||||||
Torej mene tudi zanima, kaj bi lahko bilo to. Po JB sem nazaj preko winscp-ja kopiral sms-e in sedaj nimam tistega fotoaparata za MMS-e. Če datoteke izbrišem, se fotoaparat pojavi. Kaj bi lahko naredil, da bi delalo z starimi sms-i?
|
|||||||
|
|||||||
Pozdavljeni
Torej imam problem ko želim zbrisati SMS (preko 100000) za določen kontakt, telefon nekaj dela, čez kakšnih 5min pa se resetira. Vsi SMS so potem še vedno v enakem stanju kot prej. Seveda pa mi ni kakšnega restora (set as new phone) za delat. Hvala |
|||||||
Jaaah glej.. Če ti šteka pri ročnem brisanju, boš PAČ moral narediti "erase all content"
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |