| Wireless-charging | |||||
ima kdo izkušnje z brezžičnimi polnilci za i naprave
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Imam, pokliči me 040 433 552
|
|||||
Lahko bi vsem povedal kakšne izkušnje imaš
|
|||||
|
|||||
sem kontaktiral cena naj bi bila 80€ podobni so ebayu po 40€ sedaj pa nevem
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Morda kakšen link? ja vrjetno ima vsak svojo maržo
|
|||||
Ebay je tega poln...
http://alturl.com/5g53t Vprašanje je bilo vezano na izkušnje... teh pa očitno ni |
|||||
Bom naročil, danes in javim
|
|||||
|||||
Izkušnje zelo dobre, ohišje je v bistvu kot bumper.....V kompletu polnilna postaja in ohišje za iphone 5 sem dal na Amazonu 105€. Ga pa prodajam ker je bele barve, ( imel sem beli iphone 5 ) včeraj pa sem dobil črni iPhone 5S, tako, da sem že naročil črnega. lp Samo
|
|||||
40 € je samo polnilna postaja, moraš pa še imet bumper za iphone..... |
|||||
[quoteei"]40 € je samo polnilna postaja, moraš pa še imet bumper za iphone.....[/quote]
Ki pa pride še 60€ |
|||||
|
|||||
|
|||||
|
|||||
je tako ta se prodaja na bolhi
|||||
Da ta je moj .... |
|||||
Ok, pa okrog 50 € za 5ko. http://alturl.com/7b7ap Pa še vedno se okrog opcij in cen pogovarjamo. Kake pa so te "zelo dobre" izkušnje? Gretje telefona? Gretje polnilne postaje? Hitrost polnenja? Ima bumper kak vpliv na praznenje telefona? |
|||||
moreš potem da bumper imeti skos gor?
|
|||||
baje. ga imaš gor ko se polni ali pa skozi samo ni tako zanimiv da bi ga skoz mel gor
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |