Iman omenjen prenosnik star 9 mesecev.
Problem imam s tem da se baterija hitro izprazni-v 1 uri.
s programom coconutBattery mi kažesamo še 42% napolnjenosti in to
ko je pod elektriko.
Kaj to pomeni da je baterija počasi hin.
| baterija MacBookPro | |||||||||||
Iman omenjen prenosnik star 9 mesecev.
Problem imam s tem da se baterija hitro izprazni-v 1 uri. s programom coconutBattery mi kažesamo še 42% napolnjenosti in to ko je pod elektriko. Kaj to pomeni da je baterija počasi hin. |
|||||||||||
Star 9 mesecev? Servis + garancija... vsaj jaz bi tko naredil. To ni normalno.
|
|||||||||||
men zdrži 2-3 uri brez problema. pa če mi vse sveti, da se razumemo...
staro pol leta. |
|||||||||||
Men je po enem letu in 10 mesecih tudi zacela pocasi odpovedovati, zdaj je stara 2 leti in zdrzi 1 uro oz 1 in pol ce dam na best energy settings, bom pravtako moral novo nabavit. Hudic je edino, da je zadeva tako draga, da ne vem, ce ne bi raje za nov mac prisparal in ga kupil cez kaksno leto.
|
|||||||||||
no ja, tako hudo pa spet ni. baterija za 15 incn model v Epl stane 150 eur
|
|||||||||||
Kupi raje TruPower baterijo. Maš še 26% več moči, pa stane manj denarja.
|
|||||||||||
O čem ti to govoriš? Kakšne pa so te baterije? Kdo jih proizvaja? |
|||||||||||
Jaz samo kopiram link, ki sem ga nasel http://fastmac.com/laptop.php |
|||||||||||
Hm... že kdo pozna koga, ki tole uporablja? Jaz ne vem, če bi si upal tole reč tlačit v računalnik... |
|||||||||||
Jaz ne vem, če bi si upal crapy originalne baterije tlačit v računalnik. TruePower nima nikakršnih sestavnih delov, ki so ponujali doživetje eksplozije. To ti garantirajo |
|||||||||||
MitjaP: se pravi imaš s tem pozitivne izkušnje iz prakse. A je to najbolje kar tam iz amerike naročit ali je to dobavljivo tudi v evropi? Koliko znesejo dodatni stroški (poštnina, ddv, ipd.)? Ne bi se rad registriral samo za to da se mi poštnina izpiše.
lp |
|||||||||||
Poštnina piše, da je $25.
Cena bi bila (za MBP 17"): ($99,95 + $25)*1,2(DDV) =~ 94,72 EUR Izkušnje: beri forume. Pa tudi na slovenskih forumih so že bili ljudje, ki so bili izjemno zadovoljni s temi baterijami. Sam jo bom kupil, ko se mi moja iztroši, trenutno še nisem blizu tega. |
|||||||||||
kaj pa carina?
|
|||||||||||
Carine za elektroniko ni.
|
|||||||||||
itk da je... jst sm narocu slusalke iz usa... pa so mi zaracunal skladiscne stroske, carinske dajatve, DDV po EULu plus uporabo bančne garancije... ne me sprasevat kaj je to
ampakt o pac so racunal |
|||||||||||
od kje pa to tebi? zakaj pa ne bi za elektroniko blo carine? mene bolj zanima koliko ta carina znaša.... |
|||||||||||
Carine ni, je pa DDV, ki znaša 20%.
|
|||||||||||
al tu use pocarinjo |
|||||||||||
Sem imela isto težavo, pa so mi jo brezplačno zamenjali (http://www.apple.com/support/macbook_macbookpro/batteryupdat). Sedaj pa na prenosniku, če je le možno, imam baterijo vedno na napajanju in je stalno nad 94 % "zdravja"
|
|||||||||||
čemu služi kalibracija baterije, pa kak jo lahk opravim===???
|
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |