Jabuk
mighty mouse scroll button click
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.01.2008 21:40:48
mighty mouse scroll button click
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanima me, če se da s tisto kuglico Mighty Mousea tudi klikati - tretji klik.

Da razjasnim, trenutno uporabljam MX1000 in mi je ta funkcija neizmerno pri srcu, ko brskam po netu in s pritiskom na kolešček v ozadju odprem nov tab. Veliko bolj priročno kot jabuk+klik.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 21.01.2008 22:11:33
seveda se da. Greš v nastavitve za miško in tam izbereš pri koleščku namesto Dashboard 3 mouse button. I to je to Wink
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 21.01.2008 23:07:58
Super. Tole je bila zadnja stvar, ki me je ovirala pri nakupu. Škoda sicer, da Logitech nima ene normalno velike Bluetooth miške, vse za notebooke so pritlikave in s USB vtiči.

Kako pa je z udobjem itd.? Se spomnim, ko je ven prišla še ožičena Mighty Mouse so nekateri jamrali da je skrajno neudobna in da povzroča bolečine v zapestju?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 22.01.2008 00:17:53
Udobna je kar dobro. Res pa je da se jo moraš navadit. Čisto drugačna od drugih miši. Še posebej pri levem in desnem kliku. Drugače je pa po mojem največji pain in da ass koleškek, ki se lahko po dougotrajni uporabi zapaca in se odloči da ne bo več scrollal v kako smer(meni se je zgodilo, da dol ni več hotel scrollat. Gor, levo, desno pa normalno). In potem narediš en kirurški poseg v miškico.

No drgač je pa vredu stvarca.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 22.01.2008 00:29:34
Ni panike potem. Smile
Bi pa lahko med članke dali še takšnega z navodili za čiščenje Mighty Mousea.
Jabi

Jabi

Kraj: Žiri
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 23.01.2008 13:28:52
Kak namig za čiščenje bi bil res dobrodošel. Da ugotovim ali je kolešček le umazan ali pa sploh ne deluje.
Jabukspešl

Jabukspešl

Kraj: delta quadrant of the galaxy
Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 23.01.2008 13:34:20
nosorog je napisal/a:
Kak namig za čiščenje bi bil res dobrodošel. Da ugotovim ali je kolešček le umazan ali pa sploh ne deluje.

en je razlagal da lahko očiščiš kolešček tak,da obrneš miško pa kolešče skrolaš po navadnem A4 listu nekaj časa pa se očisti.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 27.01.2008 20:39:21
Rauby je napisal/a:
Udobna je kar dobro. Res pa je da se jo moraš navadit. Čisto drugačna od drugih miši. Še posebej pri levem in desnem kliku. Drugače je pa po mojem največji pain in da ass koleškek, ki se lahko po dougotrajni uporabi zapaca in se odloči da ne bo več scrollal v kako smer(meni se je zgodilo, da dol ni več hotel scrollat. Gor, levo, desno pa normalno). In potem narediš en kirurški poseg v miškico.

No drgač je pa vredu stvarca.

Ne vem koliko se je tvoja zapacala ampak jaz sem svojo vedno ko se je zatikala očistil brez odpiranja ohišja. Vzameš kako cunjico, ki ne pušča vlaken (tiste boljše za optiko) jo navlažiš z vodo ali raztopino za čiščenje optike in drajsaš po kuglici v vse smeri. Tudi ne škodi če je miška med tem obrnjene s kuglico navzdol. Tudi če pri roki nimaš cunjice se dobro očistiš prst ga malo zmočiš in premikaš kroglico v vse smer...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 27.01.2008 20:46:36
Js sem probal tako, da sem obrnil miško navzdol in po A4 listu drsal v vse strani. Vendar ni bilo povsem učinkovito, saj nisem mogel premikati kroglice navzdol. Potem sem našel vodič na YouTubu po katerem sem odprl in očistil miš. Vendar sem bil pri odpiranju nepazlij in sem rahlo zlomil plastiko, ki drži skupaj spodnji in zgornji del. Pač neroda.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 27.01.2008 21:51:40
metoda z listom deluje, niti ni treba, da je A4, katerikoli list papirja je kul Smile zadeva sprobana že ničkolikokrat

je pa treba bit mal bol agresiven in ornk pritisnit kuglico na papir in vozit miško po papirju, če zgolj božaš papir ni haska Wink
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 22.04.2008 12:29:38
No super. Meni je pomagalo! Me je čisto v obup spravljalo že, ker pri risanju nujno rabim gumb za zumiranje. :evil:
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani