Jabuk
"Native" aplikacije vs. Web aplikacije
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.09.2013 19:25:54
Re: Vert - mega dober konverter slovenskih avtorjev
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jest je napisal/a:
Saj Google je lahko nadomestilo za vecino aplikacij... Smile

Jaz sem tudi kupil... in izgleda zelo lepo narejena apliakcija ...

Imaš prav.

To je večna dilema app vs. webapp. Z novim Safarijem je pa tudi search po Googlu postal še enostavnejši (en okvirček).

Jaz recimo raje uporabljam app-e tam, kjer ali močno pohitrijo delo (npr. Genius Scan+) ali pa jih zelo pogosto uporabljam (npr. LPP Bus).

Prepričan sem, da tovrsten konverter marsikomu pride zelo prav. Ampak za uporabo 1-2 krat tedensko se mi zdi, da več časa zabiješ z novim vmesnikom in iskanjem primernih količin, kot pa da poženeš Safari in odtipkaš 629 pounds in euros. Oziroma povprašaš Siri.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 15.09.2013 19:31:02
Kot je ze omenjeno... pretvornik potrebujes ponavadi v tujini (vsaj za valute ali mere) ... in tam ponavadi nimas na voljo mobilnega interneta povsod ...zato se kako prav pridejo razne apliakcije, ki za delovanje ne potrebujejo povezave v svet ... Konkretno Vert je ena izmed takih apliakcij... pa razne offline navigacije, vodici po tujih krajih,... Poleg tega webapp ponavadi ni tako prilagodljiv... in se v vecini primero vdeluje pocasneje kot namenska aplikacija ... Za tiste bolj paranoicne pa... Google in podobne online zadeve vse belezijo Very Happy

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 15.09.2013 19:42:48
Glede uporabe se žal ne morem strinjati s tabo. Sem že precej potoval in niti enkrat uporabljal konverterja. Za preračunavanje cen so možgani hitrejši, po parih dneh pa tako ali tako dobiš občutek za tujo valuto in vrednosti.

Kakšne mere bi preračunaval v tujini, pa tudi ne vem. Milje? Galone?

Poleg tega se piše leto 2013. Če že potuješ v kraje, kjer ni wifi-ja ali 3G-ja s predplačniško kartico, potem si tip popotnika, ki se tudi ne sekira za to, kako bo pretvarjal valute in mere.

5000m visoko. Offline? Kaj je že to? Very Happy
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 15.09.2013 19:49:10
Pac tvoje mnenje je taksno... moje je pac drugacno... Eni vedno trdijo, da je WiFi na voljo povsod... Moje izkusnje so zal drugacne... Edino ce se ustavis tam, kjer slucajno nabases na kaksno odprto omrezje... Poleg tega so postala taka javna omrezaj varnostna lukjna ... in vse vec je nepripridavov, ki to izkoriscajo in snifajo promet Smile ... Predplacniske kartice pa tudi ne mores kupiti povsod... Za zahod ni problem... recimo na jugu pa je ze malo bolj problem (recimo priljubljene pocitniske destinacije kot so Tunizija, Turcija,... so kar problematicne, kar se tega tice) ...

Sicer smo malo zasli iz teme... zato bom tole premaknil v novo temo, pa naj se tam nadaljuje, ce ima se kdo kaj za dodat ... Smile

Razdruženo: Ned 15. Sep 2013 19:50.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani