Excel ne zna, numbers tut ne... ima kdo kako idejo?
 Excel ne zna, numbers tut ne... ima kdo kako idejo?| program za risanje tock v prostoru | |||||
| 
 Mam polhno tabel XYZ tock. in sedaj bi jaz to rad zrisal. Vendar nimam pojma s cim bi to naredil   Excel ne zna, numbers tut ne... ima kdo kako idejo? | |||||
|  | |||||
| 
 leopard ima programček graph....mogoče kaj pomaga.
 lp dule | |||||
|  | |||||
| 
 matematica in matlab | |||||
|  | |||||
| 

ja to sm se bal da bo kdo reku...  ma ne da se m tega zarad parih grafov instalirat   un programcek ki ga ima pa leo pa mi ni cist jasen... kukr sm ga zastekal rise samo funkcije  | |||||
|  | |||||
| 
 Octave ti vzame 30s da ga downloadas + namestis. Je pa super zadevica. Noter das 3 vektorje koordinat in izrises. Instant graf   | |||||
|  | |||||
| 
 hm... full je podobn matemathici.. .sam to da pisem tok koordinat je bolj tecno pa se naucit bi se ga moru... pol raj matemathico instaliram    Sam jst sm mislu da bi nek tak program mel k bi lahko bral iz cvs pa pol zrisal... ker to je 300 tock, in pol se 300 za primerjavo... kar pomeni 2 grafa na istem koordinatnem sistemu z vsega skupi 600 tock, ki pa jih res nebi rocno pisal  | |||||
|  | |||||
| 
 weedboy: z enim malo bolj spodobnim text editorjem in find&replace lahko komot iz csv oblike pretvoriš v nekaj, kar ti bo bilokateri matematični program prebavil...
 lp | |||||
|  | |||||
| 
 ja, sej zdej sm najdu Grapher, sicer samo za winse... sam je hud pa sprejema od excela pa do copy pastea pa se kaj    Bi mi pa prsu za osx sicr boljs.. .pa da je simpl za uporabljat, ne da ga morm cel dan studirat  | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |