Jabuk
Leopard za simbolično ceno 12€
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.04.2008 22:01:52
Leopard za simbolično ceno 12€
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
V decembru sem kupil MacBook-a, ki je takrat imel se OS 10.4. Takrat je bila akcija da dobim OS 10.5 za simbolično ceno 12€ če kupiš Mac-a v decembru in izolniš formular. Prijazni prodajalec je rekel da bo on poskrbel za formular in jaz sem se odpravil z Mac-om domov. Lepoarda bi moral priti v mesecu januraju, ampak sedaj je že skoraj maj jaz pa še vedno brez njega. Parkrat sem klical v trgovino, kjer sem ga kupil kerj so mi povedali da naj bi zadeva šla naprej in da oni nimajo nič več pri tem.
Na koga se moram obrniti da dubim tega Leoparda in da mi nebo treba plačati polne cene?

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 17.04.2008 22:07:03
odvisno ki si kupil maca
jaz imam kolega ko je v februarju kupil pri big bangu in so mu na začetku oblublali kak bojo to dobli v roku parih tednov še danes ni dobil nič Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 17.04.2008 23:06:56
Če si to kupil pri EPL-u povej ker imam jaz z njimi iste težave oz. še večje ker je bilo to za stranko ..... Mad

Imam občutek da bo potrebno pri SLo Apple trgovcih ukrepati ker se gredo sedaj pa že take zgodbice da ti kar slabo postane ko od vsepovsod marsikaj slišiš.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 18.04.2008 06:33:09
jApka je napisal/a:
odvisno ki si kupil maca
jaz imam kolega ko je v februarju kupil pri big bangu in so mu na začetku oblublali kak bojo to dobli v roku parih tednov še danes ni dobil nič Confused

Big Bang Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 18.04.2008 07:24:07
Jaz sem kupil oktobra iMaca in podjetje, pri kater isem ga kupil mi ga je decembra poslalo brez, da bi mi bilo potrebno plačati tistih 12 €. No res pa je, da sem jih moral prej vsaj ene 3x poklicati.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani