Mene zanima ali je možno kje kupiti ohišje ki ima obliko kot mec pro da je tudi apple logo gor samo da je za PC!!!!??????Če kdo ve PLISS!!!

| [PC] Ohišje Mac Pro za PC | |||

Mene zanima ali je možno kje kupiti ohišje ki ima obliko kot mec pro da je tudi apple logo gor samo da je za PC!!!!??????Če kdo ve PLISS!!! 

| 
	|||

Hmm... mogoče kje na eBayu.

Sicer pa tukaj imaš eno relativno cheap kopijo: Codegen 6099-C9 Midi Tower Neon, 400W  
Tudi kaj takega se najde:  
Izvoli, nekaj naključnih zadetkov na nemškem eBayu: • PowerMac G5 case • Power Mac gehäuse • G5 gehäuse Na Slo-Techu je pred leti TribesMan kupil eno takšno G5 ohišje in v njega vstavil PC matično. Skratka naredil pravi mod. Podobno kot nekdo drug je isto naredil z G3 B&W ohišjem. Še en zanimiv zadetek: Ta gospod pa prodaja celo dve G5 ohišji. Zanimivo!  | 
	|||

Lepa hvala!Bom pogledal!!!!! 

| 
	|||

Ohišje od mojega bivšeha PCja je bila čista kopija Mac Proja. Kupljeno bilo v Comshopu. Ne spomnem se kako se je reklo ohišju  

| 
	|||

Sam recimo a bi kle not pasale komponente za PC???? 

| 
	|||

Grejo sam boš moral mal rezat vzadaj... 

| 
	|||

Aja beda mene zanima če kdo ve za kakšen fake al pa kopijo od ohišja MAC PRo ki je že prirejena za PC!!?????? 

| 
	|||

Identični ne obstaja. Ostale so ti pokazali zgoraj. Vse kar pa bi moral predeleta je zadnja ploščica kjer so izhodi kar ni nek problem skombiniraš iz kakšnega starega ohišja samo moraš pač malo rezat pa potem "znetat".

Skratka ni 5 minut dela da pa se... http://www.overclockers.com/tips1133/index.asp  | 
	|||

tele MAC look-a-like ohišja so še večji horror od najkičastih PC-freak-o-kill-multi-game-shot-ckin ohišij

BLJAK! kako pa to delajo mojstri http://www.s155158671.websitehome.co.uk/index.html  | 
	|||

ylang, hudi link!  :shock: 

Se strinjam, zgornja ohišja so največje skopucalo kar obstaja. Za moje potrebe je dovolj tale: v primeru MicroATX matične ali pa Ohišje LC 7004B v primeru ATX-a odlični primerki ohišij: Antec P182 ali pa tega, GMC T-50 oziroma nekatera ohišje podjetja Lian-Li in Chieftec. Jaz imam rad ohišja, ki so oblikovana v kolikor-toliko minimalističnem stilu... heh, nekaj čisto zanimivega: GMC Toast R-2 ![]()  | 
	|||

tega GMCjevga Toasta so mel na CeBITu razstavljenga..  

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |