Jabuk
Menjava tipk Macbook Pro 13 - UK na SLO
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.08.2013 15:05:05
Menjava tipk Macbook Pro 13 - UK na SLO
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

Zadnjič sem z radlerjem polil MBP 13 letnik 2011. Servis mi je naredil diagnozo - matično se bo dalo rešiti, očistiti, tipkovnica je fuč. Uradni servisi bi menjali celo ohišje za 300 €, zasebni pa bi menjal samo tipkovnico za manj denarja. Težava je edino ta, da je dobavljiva samo UK tipkovnica. Razlike med obema so v številčni vrstici in č, ž, š in dj. Rekli so mi, da mi lahko nečrkovne tipke po angleški tipkovnici prestavijo oni, da bo tako, kot na SLO, ostaja še problem črk. Sem predlagal, da bi spulil z moje polite SLO tipkovnice te štiri tipke - črke in jih namestil na pravo mesto na novi UK tipkovnici, pa pravi, da dvomi, da bo šlo in da ne bo tega počel. Tu je namreč baje težava v tem, da obstajajo vsaj 4 tipi sistemov pričvrstitve črne tipke na tisto belo/prosojno podlago. Se pravi da bi bilo treba izpuliti tipko iz angleške, ločiti črni del od bele podlage, enako narediti s slovensko tipko in na to potem pritisniti podlago iz angleške ter jo spet namestiti na MBP. A bi to šlo? Bi kdo to znal/hotel narediti, seveda plačam?

Vnaprej hvala za odgovor(e) in lep pozdrav.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 03.09.2013 22:40:44
Re: Menjava tipk Macbook Pro 13 - UK na SLO
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A še imaš polito slo tipkovnico ? rabil bi plastično tipko Š

upam da še imaš Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani