Jabuk
Hard disk ipod
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.04.2008 16:41:27
Hard disk ipod
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lani mi je crknu ipod ko sm ga prklopu na pc. Prej je bil vedno na macbooku. Disk se normalno zaganja sam sistema zgleda ne najde. Na epl so mi rekl, da bi popravilo stalo 400 eur( oktober lani). Danc pa sm vidu da se tut v slo dobi zunaje 1,8 ohisje, ki bo po vse diskusijah ne netu sodec spravil moj stari ipod v pogon. Najprej bom low level format naredu, pol format v os x in nazadnje restore. Pomoje bo slo.
A je kdo meu take probleme? A v Epl na servisu majo tako ohisje da se lahk s ipodeki mal poigrajo? 400 eur za servis 80 gb ipoda? Prosm vas
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 12.04.2008 23:17:15
400? Če stane 80 GB Classic 250. ??? Kakšno zunanje ohišje? Si ne predstavljam, za kakšno napravo gre.

Verjetno je bil tvoj iPod formatiran na MACu, če si ga najprej na Macbooku uporabljal in je PCju mogoče uspel sesut sistem (firmware).

Tvoj način je videt dober. Nisi pa napisal, kaj vse si že poskusu. Zato je normalno vprašanje, če si že restore na Macu napravu. Mogoče že to pomaga.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.04.2008 10:21:13
Na macu sm ga uporabljal, potem pa sm ga enkrat na xp prklopu in se mi je seul. Nato ga nism vidu več niti v os x niti v xp in restore ni bil mogoč. Tko da se mi zdi, da je sam kaj narobe s file systemom. Druzga skor ne more biit. Isto se lahk zgodi z običajnim hard diskom. Cena 400 eur je bla zato ker je ven iz garancije in ga v slo ne morjo popravt. Seveda sm raj kupu novga. Tega pa upam, da bom popravu ker bi fajn v avtu pršu.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani