lep pozdrav!
imam en problem.
moj iphone je namrec nehal zvonit, medtem ko zvok in vibra normalno delujeta, pa tudi opcija mute ni vklopljena.
nalozeno imam najnovejso verzijo (1.1.4)
hvala za morebitne odgovore
| Iphone je nehal zvonit | |||||
lep pozdrav!
imam en problem. moj iphone je namrec nehal zvonit, medtem ko zvok in vibra normalno delujeta, pa tudi opcija mute ni vklopljena. nalozeno imam najnovejso verzijo (1.1.4) hvala za morebitne odgovore |
|||||
Nič drugega ti ne preostane, kot da narediš totalni restore telefončiča - pa ne pozabi backup se prej nardit, da vse obdržiš
|
|||||
Ni res, lahko tudi gres v settings in das pod resetom reset all settings, pa bi to moglo resiti problem...
|
|||||
ne pomaga.
poiskusil sem obe moznosti ampak telofon se je vedno v silent mode |
|||||
Morda ti preostane še restore na 1.1.4.
|
|||||
ja, in potem ne naredi copy from backup, a zberi new user. |
|||||
ze imam.
hvala za vas trud! lp |
|||||
Zdravo!
Meni sploh ne dela zvok samo ko me kdo kliče in ko vključim slušalke.Ves čas mi javlja ali naj ga dam v airplane mode.Probal sem že restore all settings vendar ni nič novega ali naj ga restoram preko iTunes? Upam da ni možnosti da se mi bo zaklenil. |
|||||
Evo, pa se je tudi meni zgodilo!!!!
namreč, ko me kdo pokliče mi zvoni bp, ko pa se javim me oseba ne sliši in jst te osebe sploh ne slišim!!! je pa use ockey, če priključim slušalke.. Telefon sm tudi že izklopil in ponovno prižgal - ima kdo slučajno rešitev??? Hvala |
|||||
zrihtano! Gumb "ponastavi vse" je rešil krizo..
uffff |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |