Lepo pozdravljeni.
Imam en problem, da iPhone sam od sebe oddaja opozorila za nov sms kljub temu, da sms-a nisem dobil. Torej: v prazno se oglaša.
Hvala za pomoč
LP, Blaž
| iPhone opozorilni toni. | |||||
Lepo pozdravljeni.
Imam en problem, da iPhone sam od sebe oddaja opozorila za nov sms kljub temu, da sms-a nisem dobil. Torej: v prazno se oglaša. Hvala za pomoč LP, Blaž |
|||||
Ce dobis sms in ga pogledas samo preko lock screena se ti potem se enkrat oglasi....
|
|||||
Razen če to izklopiš v settings / notifications / messages / repeat alert. |
|||||
ne oglaša se v prazno... pod notifications imaš nekje pri eni aplikaciji samo sound alert |
|||||
Vem, da dobim pri smsu 2-krat opozorilo. Ampak jaz ne dobim smsja in je opozorilo. Bom še pogledal, če katera aplikacija uporablja sound.
LP |
|||||
Imaš mogoče JB iPhone? kateri iOS....?
_________________ |
|||||
Če zapiska samo enkrat je pomoje 100% vklopljen Sound alert v eni od aplikacij v Notifications. Lahko je sound alert vklopljen tudi v aplikaciji, ki je pod "Not In Notification Center" in vseeno piska. |
|||||
Tudi pri meni je vceraj javil za sms in nisem prejela nobenega smsa. Notifications sem vse preverila in ni takega zvoka.ve kdo kaj bi lhka to blo?
|
|||||
To naredi tud men občasno, zapiska, potem vse pregledaš in vidiš da imaš lažen alarm |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |