Jabuk
Windows težava
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 12.01.2013 08:47:58
Windows težava
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
No kolegica ima težave da ko prižge računalnik (hp pavilion dv6 2160em z win 7 home premium) se ji na opravno vrstico (al kaj je že ta ta spodna) samo vrti krogec da nalaga klikn pa ne more nič ampak tudi če da na namizje je isto. Sem je predlagal ctrl+alt+del vendar se tipke ne odzivajo. Tudi po hard resetu je bilo isto. Nato sem ji predlagal še da pusti da loada čez noč ampak danes je spet isto. Tako da me zanima če ima kdo drugo težave kot pa ponovn install windowsov ker ma še kr neki podatkov na disku k jih rab in kake mašine da bi lahko dov disk notr pa prekopiru ni u bližini.

LP
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Nova Gorica
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 12.01.2013 09:04:13
Re: Windows težava
Jaz bi dal prvo repair skoz, ce nebi pomagalo reinstal windowsev a brez formatirat. Tako ti prestavi to kar mas sedaj na disku v mapo Windos.old in lahko razpolagas z podatki.

Lp

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 12.01.2013 09:15:40
O saj res odkar sem na macu sem windowse čisto pozabil Embarassed
Premaknjeno: Sob 12. Jan 2013 21:34.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 27.08.2013 14:33:45
jaz imam en problem z računalnik (PC windowsi) in sicer dvomim da gre za softweare težavo no mogoče bo kdo znal pomagat.
Računalnik deluje nekaj časa BP nakar kar naenkrat preneha delat internetiz neznanih razlogov kar naenkrat postane mrežna kartica ki je posebej vgrajena v PCI reži neprepoznavna za računalnik. Nato računalnik ugasneš in uzameš mrežno kartico iz njega jo daš nazaj vanj in vse s5 dela bp kot da ni nič sicer deluje vendar po določenem času postnae to zelo moteče...
mogoče kdo ve v čem je trik driverje sem psoodobil jih odstranil znova naložil vendar nič ne pomaga kot razstavit in sestavit stvar...
gre za D-Linkovo žično mrežno kartico in pa Gigabytovo matično ploščo ker sem trenutno odsoten od doma ne vem natančno za kateri model gre lahko sporočim v kratkem če igra to vlogo
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani