V slovenskem app storu je na voljo aplikacija Bob Monitor (avtor Tadej Fius), ni pa je na voljo v US app storu. Ve kdo kako bi bilo mogoče kontaktirati avtorja, da jo naredi dostopno tudi ameriškim Slovencem?

| Aplikacija Bob Monitor | |||||

V slovenskem app storu je na voljo aplikacija Bob Monitor (avtor Tadej Fius), ni pa je na voljo v US app storu. Ve kdo kako bi bilo mogoče kontaktirati avtorja, da jo naredi dostopno tudi ameriškim Slovencem? 

| 
	|||||

Pri apliakciji v iTunes Store-u je vedno na voljo tudi moznost kontaktiranja avtorja ...

https://itunes.apple.com/si/app/bobmonitor/id577047787?mt=8 http://www.mediaatlas.si/contact.htm  | 
	|||||

Hvala. 

| 
	|||||

Je aplikacija umrla? Čeprav sem prijavljen mi javlja "login". Zadnja uspešna prijava je bila  konec februarja. 

| 
	|||||

Danes sem dal update gor, zdaj bi moglo spet delat. 

| 
	|||||

Živjo!

Ker sem ravno presedlal na bob, me zanima kako osvežiš tole aplikacijo...?  | 
	|||||

Bob večinoma ne dela. Sicer dvomim, da ima kaj pri tem aplikacija za iOS, ampak včasih pokaže povsod 0, spet drugič err, dvakrat mesečno pa mi uspe pridobiti podatek o porabljenih količinah. 

| 
	|||||

No, po nekaj dnevih lahko rečem da aplikacija sicer dela, a osvežuje se na neke intervale...če npr odpreš, se osveži, nato pa uro, dve....ni variante...

Tako da pogrešam tipko za osvežitev, to je vse zaenkrat.  | 
	|||||

Jaz pa pogrešam to da ni na voljo v us app storu.  | 
	|||||

A tale zadeva ne deluje več?  Je suuuper aplikacija in bi bilo res škoda... 

| 
	|||||

Meni deluje ok, edin refresh je mal pocasn. 

| 
	|||||

meni BoB Monitor od zadnjega updatea aplikacije ne dela vec na nobenem iPhoneu.

Ima se kdo podobne tezave? _________________ LP, KAALman  | 
	|||||

Na ios 8.4 dela z zadnjim update-om normalno. 

| 
	|||||

Meni na 9.2 aplikacija ne deluje ze nekaj casa,... 

| 
	|||||

Meni tudi na 9.3 beta 2 ne deluje... Pise stalno samo "LOGIN" in zgoraj "POSODABLJAM"... Sem tudi ze izbrisal in ponovno namestil apliakcijo in je enako ... 

Kolegu na iPhone 6 z zadnjo uradno verzijo pa deluje ...  | 
	|||||

Ženi tudi ne deluje  na 9.2. Pa meni tudi ne na 8.4.

LP, Mitcho  | 
	|||||

Meni deluje na 9.2.1, tudi na vseh prejšnjih verzijah je delovalo. 

| 
	|||||

Aplikacija ne deluje 

| 
	|||||

x2  | 
	|||||

Ne deluje 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |