Torej iščem app za RSS novice.
Na iPadu imam Mr.Reader ampak za OS X ga ni. Lahko kdo priporoči kaj podobnega? Oz. kaj uporabljate vi?

| RSS Reader | |||

Torej iščem app za RSS novice.

Na iPadu imam Mr.Reader ampak za OS X ga ni. Lahko kdo priporoči kaj podobnega? Oz. kaj uporabljate vi?  | 
	|||

Reeder, sicer plačljiv, ampak daleč najboljši in najlepši app za RSS feed za OS X in iOS. 

| 
	|||

Plačljivost sploh ni problem, samo nočem sprobat recimo 5 različnim plačljivih appov, da najdem uporabnega. Zato pa sprašujem za priporočila.  

| 
	|||

poglej si Reeder, jaz ga ne zamenjam za nobeno drugo aplikacijo, pa še super se synca med iOS in OS X. 

| 
	|||

NetNewsWire 
			_________________ we are  of borg  | 
	|||

Tudi jaz imam Reeder, na telefonu in računalniku, zelo zadovoljen in priporočam. 

| 
	|||

Še en glas za Reeder.  

| 
	|||

Prav tako Reeder. 

| 
	|||

simple & clean mi je fresh feed pro 
			_________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity.  | 
	|||

Reeder je v bistvu Google Reader client... 

| 
	|||

zanima me, če kdo ve ali reeder za maca že podpira opcijo za feedly? 

| 
	|||

Mislim, da še ne. Jaz sem se kar na feedlya v Safariju navadil. 

| 
	|||

Tudi sam uporabljam Feedly, odkar je Google Reader prenehal z delovanjem. Tako v browserju, na iPhone-u in na iPad-u. 
			_________________ Think positive!  | 
	|||

v reederju na iPhonu je že možno se vpisati s feedly računom. za iPad in mac ta možnost še prihaja  

| 
	|||

Samo vprašanje kdaj.

Ker zaenkrat je razvijalec malo potihnil. Meni je izguba Reederja čisto spremenila (na slabše) proces konzumiranja vsebin.  | 
	|||

ravno 2 dni nazaj je tvital, da bo augusta na voljo reader 2 za iPada in beta verzija za maca. Za maca žal traja malo dlje vse skupaj. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |