Jabuk
Zbrisani kontaktni na iCloud
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.07.2013 13:45:23
Zbrisani kontaktni na iCloud
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Da na kratko razložim:

S kolegom sma si delila 1 itunes account, da sma si lahko oba nalagala aplikacije ki sma jih kupila. Potem ko si je kolega kupil nov iPhone, si je iz stariga sinhrnoniziral kontakte na iCloud, nakar je vse njegove podatke preneslo tudi v moj imenik.

In ko sem včeraj jaz te njegove kontakte izbrisal iz "mojega" imenika na iCloudu, se na njegovem telefonu ostali tudi le moji kontakti...

Zdaj pa najpomembnejše vprašanje...če nimam niti jaz niti on naretega backupa (niti na računalnik niti iCloud), ali obstaja kakršnakoli možnost, da se te kontakte pridobi nazaj...kaka razveljavi funkcija Laughing

Oziroma ali mogoče ve kdo, če iCloud avtomatsko dela kam backup na net ali kakšne njegove strežnike..

Hvala za odgovore!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 16.07.2013 15:26:46
Re: Zbrisani kontaktni na iCloud
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
nope, they are long gone now. In glede apple id-ja za App store, da sta ga šerala ne rečem nič. To, da pa sta imela tudi skupen iCloud račun je pa totalna bedarija. Potem si še za iMessages naredita svkupen račun Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani