Razmišljam o nakupu novega Ipada imam pa Ipada iz prve generacije, kuplenega takoj ob izidu v ZDA, brezhibnega in lepo ohranjenega. Se mi splača starega sploh prodajati in za kakšen denar ali se ga bolj splača kar "arhivirati"?
Mnenja?
| Prodaja Ipada I.generacije 64gb Wi-Fi ? | |||||
Razmišljam o nakupu novega Ipada imam pa Ipada iz prve generacije, kuplenega takoj ob izidu v ZDA, brezhibnega in lepo ohranjenega. Se mi splača starega sploh prodajati in za kakšen denar ali se ga bolj splača kar "arhivirati"?
Mnenja? |
|||||
na bolhi je sicer približno taka cena http://www.bolha.com/racunalnistvo/tablicni-racunalniki-dodatki/tablicni-racunalniki/apple/ipad-64gb-first-generation-1287984362.html?aclct=1372852999
drugače pa po mojem ni velikega povpraševanja tako da če si lahko privošščiš lahko tudi arhiviraš |
|||||
Cena je že taka, vendar se za to ceno ne bo prodal. Če tako pogledaš, ipad I generacije je že presneto počasen...
_________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
Res je ga imam doma Za net novice pa takle nekaj za po čarat je super za igre pa se mu vidi da peša. _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
No saj tako nekako sem pričakoval ... bo kar ostal "arhiviran" doma ...
|
|||||
Če si boš kupil nov iPad, potem se mi zdi bolje, da starega prodaš, četudi za majhen denar, se mi zdi vseeno bolje kakor pa, da leži v nekem predalu in se ga ne uporablja, no, ne vem, tako je moje mnenje...
|
|||||
Jest se ne strinjam. Je za v arhiv. Namreč za mail, pa za safari bo vedno ok. Za recimo vzet ga na morje... Al pa otrokom dat za nabijat cut the rope in podobne reči. Pač uporabljat za nekaj, za kar ga ni škoda. Pa te BK če pade mulcom na tla, če ga polijejo s sokom... ipd... Najdeš eno stvar za kar bo uporaben. Lahko pa ga prodaš za 100€ in pelješ babnico na večerjo + pivo, pa jih nimaš več.. _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
Če se odločiš za prodajo me kontaktiraj ga kupim .Lep pozdrav.
|
|||||
V bistvu nanj že veliko aplikacij ne deluje več zaradi starega sistema.
Isto se mu bo zgodilo kot z iPhone 1. gen, ki je takorekoč dokaj neuporaben za kaj drugega kot mail, web, music. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |