Jabuk
nov macbook pro - segrevanje !
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.03.2013 01:24:01
nov macbook pro - segrevanje !
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni !

Najprej naj se vam ze v naprej zahvalim za vase odgovore Smile

Imam problem ... V petek (danes je sreda) sem kupila nov MacBook Pro. Kot sem bila seznajena, naj se nebi sploh segrel, kaj sele pregrel !

Ce sem na netu (recimo youtube) postane racunalnik vroc. Ali mi lahko prosim svetujete kaj storiti ? Ali je to normalno ali je bolje, da ga nesem v istore in naj se potem oni ukvarjajo s to tezavo ?

Zanima me se, kaksno ravnanje z baterijo predlagate ? Jaz uporabljam Mac-a dokler mi ne pokaze, da je baterija skoraj prazna, nato mu vklopim baterijo. Je to uredu ?

Hvala za odgovor in lep dan vsem Smile !
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 21.03.2013 06:12:09
Re: nov macbook pro - segrevanje !
Seveda se grejejo, tudi zato, ker se toplota odaja preko ohisja. Se posebaj ce nazigas Youtube, oziroma flash vsebine... S tvojim macom ni nic narobe.

Uporabljaj maca in se ne sekiraj glede baterije. Nekateri ti bodo sedaj pisali neke postopke, ki so cisti tralala. Mac prenosnike uporabljam ze 10let, se ne obremenjujem z baterijo in vse dela super.

V pisarni je na kablu, ko grem ven ga porabim kolikor ga, pridem v pisarno in spet na kabel. Vse je ql.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.06.2013 15:57:05
Imam maca retino 13" 14 dni. Zdi se mi, da se mi nenormalno segreva, saj je pri ekranu, na zadnji strani ter nad tipkovnico vroc, da ga komaj primem.
Danes sem rezal krajsi posnetek v imovie in se mi je zacel se bolj pregrevati, ter na koncu je imovie celo zmrznil! Posnetek ni bil daljši od 3min..
Na koncu sem izgubil posnetek ki sem ga rezal 4h iz vecih filmov, zdaj pa naj grem jovo na novo..

A je to normalno? Al ga nesem na garancijo?
Premaknjeno: Tor 25. Jun 2013 16:20.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 25.06.2013 17:17:59
deamon je napisal/a:
Imam maca retino 13" 14 dni. Zdi se mi, da se mi nenormalno segreva, saj je pri ekranu, na zadnji strani ter nad tipkovnico vroc, da ga komaj primem.
Danes sem rezal krajsi posnetek v imovie in se mi je zacel se bolj pregrevati, ter na koncu je imovie celo zmrznil! Posnetek ni bil daljši od 3min..
Na koncu sem izgubil posnetek ki sem ga rezal 4h iz vecih filmov, zdaj pa naj grem jovo na novo..

A je to normalno? Al ga nesem na garancijo?

Garancija vabi to ni normalno ne moreš dat za prenosnik 1500€+ po pa ne moreš enga filmčka obdelat no way takoj ga nesi na servis.
Nisem neki strokovjak samo ga ni izgovora da opraviči ogrevanje oziroma pregrevanje do te mere da aplikacjja zamrzne!!!.

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani